UTA Arad

Rednic nu a scăpat de ce i-a fost frică: i-a pierdut pe Benga și Fabry pentru meciul cu Petrolul!





Mircea Rednic se temea că va pierde pentru meciul de la Ploiești doi dintre titularii săi obișnuiți și asta s-a și întâmplat. „Ieri (n.a. joi) am avut ceva probleme cu Benga și Fabry, au ieșit din antrenament, dar sper ca doctorul să îi rezolve până luni, la meci. În rest, toți băieții sunt bine. Ne pregătim, ne așteaptă un meci foarte greu, nu vreau să mai facem greșelile pe care le-am făcut și să facem cadouri”, spunea antrenorul utist la conferința de presă de vineri.

Iar astăzi, din lotul arădenilor ce a plecat pe calea aerului spre sudul țării nu fac parte tocmai Alexandru Benga și Andrej Fabry, plus mai vechiul accidentat Albert Stahl. Adică doi dintre puținii jucători cu care a lucrat și Laszlo Balint la UTA nu sunt la dispoziția staffului tehnic pentru partida de luni seara (ora 19). Acum și discursul actualului principal de la Petrolul se schimbă puțin, din moment ce el a remarcat: „Au o linie de fundași cu experiență, cel puțin în zona centrală”. Sigur, Stolnik (27 de ani) și Conte (28 de ani) nu sunt foarte tineri, dar e clar că Balint s-a referit în special la Benga când a vorbit despre linia defensivă experimentată a arădenilor.

În schimb, în lot a intrat în premieră Kemar Lawrence, despre care Rednic a spus că ar putea juca cel puțin o repriză. În mod normal, e greu de crezut că fundașul stânga jamaican va debuta pe „Ilie Oană”, cu atât mai mult cu cât sunt disponibili atât Diogo Rodrigues, cât și Răzvan Trif.

UTA a deplasat 20 de jucători la Ploiești, între care nu se mai află nici tinerii Lungu-Bocean, Andrei David, Darius Iurasciuc și – bineînțeles – Raul Stanciu, care e accidentat. În schimb, revine Cristi Mihai, care e una dintre cele trei variante Under, alături de Cătălin Vulturar și Rareș Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button