UTA Arad

UTA sau Balint, cine depășește complexul Horia Mladinovici pe „Ilie Oană”?





O asociere Horia Mladinovici – UTA – Laszlo Balint pe arena „Ilie Oană” din Ploiești provoacă fiori. În februarie 2023, „centralul” din București și colegii săi din Camera VAR au decis – practic – câștigătoarea. Chindia o învingea cu 2-1 pe „Bătrâna Doamnă”, iar Mladinovici  a anulat un gol marcat de Milosevic pentru un fault inexistent comis de Erico și a refuzat să acorde un penalty pentru „roș-albi” după un fault în careu comis de Corinus asupra aceluiași Milosevic.

La acea vreme pe banca „roș-albilor” se afla Gyuszi Balint, care declara după acea partidă. „Mie mi s-a transmis că golul respectiv a fost perfect valabil. Eu tot timpul l-am apreciat pe Horia Mladinovici pentru această manieră mai liberă, de a lăsa jocul mai liber, de a încuraja puțin contactele și exact așa s-a derulat. Acolo, la un duel aerian, s-a fluierat imediat fault, de fapt mi s-a spus că acolo s-a fluierat fault. Nu pot să înțeleg, nu vreau să-l învinovățesc, dar, din punctul meu de vedere, este gol perfect valabil. Este și o suspiciune de penalty, mi-a zis Milosevic că din punctul lui de vedere este fault clar. Nu vreau să dăm vina pe arbitraj, dar parcă se adună prea multe greșeli împotriva noastră. Asta pe lângă greșelile pe care le facem noi”. Acum Balint stă pe banca Petrolului, care mâine seară o „găzduiește” pe UTA la Ploiești, cu Mladinovici la „centru”.

Nici actualul „principal” al arădenilor nu a scăpat de „daunele” pe care arbitrul din capitală obișnuiește să le mai facă. A fost debut ratat pentru Mircea Rednic pe banca arădenilor în semifinala de Cupă dintre U. Cluj și UTA tocmai din cauza arbitrajului. Mai întâi, „centralul” de 39 de ani a anulat golul lui Postolachi pentru un fault inexistent asupra lui Miron, iar apoi a acordat foarte ușor o lovitură de la 11 metri după un duel între Ubbink și Remacle. Dan Nistor a transformat penalty-ul, iar acel gol avea să rămână singurul al partidei. Un rol important a avut și Istvan Kovacs din camera VAR, cei doi hotărând – practic – calificarea în finală a „șepcilor roșii”.

Mai trebuie spus, totuși, că „Bătrâna Doamnă” a câștigat trei puncte importante cu Mladinovici la centru în acest sezon, după un 2-0 cu Hermannstadt, pe terenul „Iuliu Bodola” din Oradea. Mâine (de la ora 19), bucureșteanul va fi asistat de concitadinul Mircea Orbuleț și Mihai Marica, din Bistrița, în timp ce rezerva celor trei este Valentin Naidin, din Turnu Măgurele. În Camera VAR, vor lua loc Sorin Costreie, din Voluntari și Mihăiță Necula, domiciliat în capitală.

Piteșteanul Eduard Dumitrescu va nota brigada de arbitri, iar delegat de joc a fost desemnat Ștefan Popa, tot din București.

4 comentarii

  1. Avea dreptate Rednic. Obstacolul erau Botoșanii. De aici cu Sibiul, euforie, relaxare, și liber la prostioare.! După ce realizezi cât de cât un mecanism unitar, ca la inteligenta artificiala, este ignorat creatorul. De la sine retragere, și apetenta pentru inexactități. Un PETROLUL-UTA, ca vinul de calitate în vinoteca senioriala. Acum distribuții lucrate cu pelicula aurie., garniturile mai vechi cu aur masiv. Cu Balint strângeri de mana în protocol rece, britanic. Alte sentimente ar fi ca o legătură de chei ruginite care nu deschid nici o poarta. CUPA sau domnisoara care da la o parte ,, printii” pentru,, cerșetori ” Sa ne ierte finaliștii. Zic precum Diaconu în cupletul cu Toma Caragiu…. Știți… nu am găsit alta rima…! Obiectiv neașteptat. Echilibrarea balantei financiare. Crunt lovita de soarta. O soarta prin oameni dre diferite calibre, credit sau interese. Mergem la Ploiești pentru X, 2. BAFTA.!!

    18
    3
  2. Multi dau in acest Mladinovici ca e corupt sau etc… dar eu am observat ca asa este el foarte slab , de multe ori efectiv este rupt de realitate! E o persoană de la care nu sti la ce sa te aștepți.

    4
    12
  3. Multa vorba, filozofie, dezbatere…..zbatere in van! UTA nu are o formula stabila, echilibrata valoric, rodata ….. macar 2 ani la rand! Asta-i calitatea jucatorilor nostrii … nu iti asigura nimic! Ma rog …. nici finantele nu-s garantate! Acuma ca echipa e cat de cat …. pleaca 3 underi, plus altii …, minim 10 goodbye! La toamna o luam de la capat … pleaca si Mihai! Un singur castig cert…. Rednic!

    4
    6
  4. Mladinovici mereu de cate ori a arbitrat pe UTA. a ceeat multe probleme dar daca baietii or sa joace bine profitand de ocaziile care se ivesc la poarte gazarilor, arbitrul nu are ce sa faca.Meciul va fi unul foarte greu, deci un meci de 1 x 2. Vom vedea ce va fi ? FORTA UTA Arad.

    3
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button