Fotbal juniori

Gazdele de la Livada s-au bătut cu jucători cu 3-4 ani mai mari la „zona” Cupei Satelor U13, câștigată de Dumbrăvița!





Comuna Livada, respectiv baza sportivă din Sânleani, au fost gazde primitoare pentru campioanele județene sub 13 ani din Arad, Caraș-Severin, Timiș și Hunedoara. Acestea și-au disputat biletele pentru turneul final al Cupei Satelor ce va avea loc la Sărata Monteoru (județul Buzău), între 9 și 11 mai, iar formația din Dumbrăvița avea să se dovedească, din nou, cea mai pregătită.

Timișenii au participat cu jucători născuți în anul 2011, adică limita de vârstă la această competiție, în timp ce restul participantelor a avut destui fotbaliști mai mici. De exemplu, gazdele de la Livada, antrenate de Casian Maghici a contat pe un singur fotbalist născut în 2011, doi de 2012 și restul de 2013, 2014 și chiar 2015. În aceste condiții, s-au bifat două eșecuri, 0-2 cu Dumbrăvița și 0-1 cu Crisciorul și remiza (2-2) cu Măureniul. Dumbrăvița, cu Călin Mada la timonă, a câștigat „zona” cu maximum de puncte, urmată fiind de Măureni (4 p) și Criscior (3p).

Festivitatea de premiere a fost făcută de Daniel Petcu, Manager Grow al Federației Române de Fotbal. Toți copiii au fost răsplătiți pentru efortul lor, cu cupe, mingi de joc, iar organizatorii au oferit pachete cu dulciuri și o masă caldă la finalul competiției, arbitrată de Sebastian Mako Sebastian, Gabriel Hărduț, Cristian Coroban și Ciprian Pătroiu, supervizați secretarul AJF Arad, Vasile Rad.

„Apreciem eforturile copiilor noștri, era greu spre imposibil să se califice la turneul zonal în compania unor echipe cu jucători cu doi-trei ani mai mari. Dar, se călesc prin astfel competiții tari, au dat totul pe teren și anul viitor încercăm din nou, sunt convins că antrenorul Casian Maghici va scoate de la an la an tot mai mult de la ei”, ne-a mărturisit Ovidiu Coman, principalul „vinovat” pentru organizarea „zonei” de la Livada.

Casian Maghici a contat ieri pe următorii jucători, pe majoritatea pregătindu-i la Viitorul Arad, dar există și doi fotbaliști de la Fortuna: David Oprea, Vlad Bilan, Luca Mladin, Darin Margina, Tudor Pașca, Victor Dagău, Tudor Dagău, Darius Jurcă, David Coman, Rareș Herdeuț, Dragoș Olariu, Marc Varga, Răzvan Farău, Cezar Resiga, Ember Andrei, Marc Nagy.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button