Minifotbal, futsal

Șimandul a pierdut și derby-ul suferinței și e retrogradată matematic în Liga a 2-a de futsal: Deva a condus cu 5-0, dar a tremurat în partea a doua!





Șoimii Șimand a pierdut și derby-ul suferinței (4-8), chiar pe teren propriu, cu ACS West Deva, în penultima etapă a play-outului Ligii la futsal și este retrogradată matematic în eșalonul secund. Practic, gazdele au plătit tribut unui start timorat de meci, influențat – probabil – și de faptul că șimăndanii erau transmiși în direct pe Digi Sport.

Oaspeții s-au dus la 3-0 după doar 3 minute de joc și mai apoi la 5-0, după „dubla” lui Pușcă și reușitele semnate I. Florea, Boda și Ardeleanu. Dumitru Copil a dat semnalul intrării în joc a „șoimilor”, chiar înainte de pauză.

Repriza secundă s-a reluat de la scorul de 1-5, iar Dan Morariu și Claudiu Ujoc au redeschis meciul la 3-5, după o 29 de minute. Apoi, șimăndanii s-au jucat pur și simplu cu ocaziile. Ujoc sau Mărcuș au ratat chiar cu poarta goală, iar Copil, Ciornei sau Morariu au avut și ei ocazii imense. Totuși, când mai erau 6 minute de joc, profesorul Daniel Mărcuș a făcut 4-5 și la următorul atac s-a irosit golul egalării. Devenii au mulțumit și în două minute au rezolvat – practic – meciul, prin Florea și Pușcă. Gazdele au avut time-out, dar rezultatul a fost reușita de 4-8 a lui Galfi.

În ultimele trei minute, s-a jucat pe contre, cu ambele formații ratând alte ocazii rarisime. Pe lângă cele 12 goluri  de la Șimand, au mai fost cel puțin alte 20 situații clare de poartă, cele mai multe de partea formației din județul nostru. Aceasta rămâne pe ultimul loc, cu 9 puncte, în timp ce devenii ajung la cota 15, cu o singură etapă înainte de concluzia sezonului.

Formații:

Șoimii Șimand: Alex Stejar, Florin Năstase, Darius Galeancu – Andrei Cordoș, Dumitru Buruiană, Robert Ursoi, Daniel Mărcuș, Dan Morariu, Claudiu Ujoc, Dumitru Copil, Alin Ciornei, Andrei Trif, Raul Tomuța, Narcis Jurj, Florin Năstase. Antrenori: Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană

West Deva: Alin Costică, Darius Pușcă, Ionuț Florea, Artur Galfi, Krisztian Boda, Andras Kelemen, Răzvan Hordea, Vlad Voiculescu, Sebastian Mateescu, Ionuț Ardeleanu, Alin Pieptea, Cătălin Iacob. Antrenor: Ionuț Florea

Arbitri: Attila Balint (Odorheiu Secuiesc), Andras Benedek (Odorheiu Secuiesc). Rezervă: Marius Trasca (Piteşti) Observator: Bogdan Ciolacu (Piteşti)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button