Alte sporturi

„Happy Girls Team Arad” și Alexander Blidar au performat la Vienna City Marathon!





Aradul s-a prezentat bine la Vienna City Marathon, una dintre cele mai prestigioase manifestări atletice de profil din centrul Europei.

Happy Girls Team Arad, cvartetul feminin de maraton ce are în componență patru arădence, a performat la proba de ștafetă feminină. Format din Iulia Ghinga, Cristina Palcu, Denisa Mateucă și Otilia Moț, atletele din Arad au  urcat pe treapta a doua a podiumului, întorcându-se – astfel – acasă cu medaliile de argint. ”Locul II pentru Happy Girls Team Arad la a doua participare în proba de maraton ștafetă la Vienna City Marathon 2024. Otilia Moț, Palcu Cristina, Denisa Mateucă și subsemnata Iulia Arad am reprezentat Aradul cu mândrie și onoare. Eu am plecat prima fiind înscrisă și în proba de maraton individual pe care l-am finalizat nesperat știind că după ce voi preda ștafeta Otiliei singura mea preocupare va fi să ajung la finish în picioare, ultimii 30 km fiind o luptă permanentă cu fesierii mei (3:45:13, pace 5:21 la cronometrarea oficială, 5:17 pe Garmin care zice că au fost de fapt 42,6 km). Un timp modest pentru mine, dar important este că am terminat cursa, nu am abandonat la cea de-a X-a participare a mea la Vienna City Marathon. Totodată mă bucur enorm că am reușit să urcăm ștafeta noastră pe scena unui maraton internațional de asemenea anvergură. Bravo fetelor!”, e descrierea făcută de Iulia Ghinga pe pagina de facebook.

Apoi, în proba de o milă (1.609 metri), Alexander Blidar a făcut o cursă excelentă reuşind să o încheie pe locul 2 (timp: 4 minute şi 9 secunde) din cei peste 2.000 de participanţi aflaţi la start. Iar atletul legitimat sub culorile CS Universitatea Arad devine primul român care urcă pe podiumul Vienna City Marathon pentru al treilea an consecutiv. După locul 3 în 2022 şi locul 2 în 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button