Fotbal judetean

Arbitrii arădeni și-au atins obiectivul la „Patrulaterul Prieteniei”, din Ungaria: Le-au dat o „manita” timișenilor!





Echipa de fotbal a Comisiei Județene a Arbitrilor Arad nu a reușit să-și păstreze titlul câștigat în toamna lui 2023 la Oradea, în turneul bianual „Cupa Prietenia” / Baratsag Kupan. În competiția desfășurată ieri, la Bekescsaba, arădenii au cedat în primul meci, 0-1 cu selecționata Bihorului, așa că au rămas să joace pentru locul 3, cu rivalii din Timiș.

Iar culorile violete purtate de „fluierașii” de pe Bega i-au ambționat pe băieții lui Emil Arsa, care s-au impus clar, cu 5-1, după „dubla” lui Kozma și reușitele semnate de Pașca, Vesa și Calnacov. În marea finală, bihorenii le-au bătut fără drept de apel (4-0) pe gazdele de la Bekescsaba. A urmat o scurtă repriză a treia, festivitatea de premiere și convocările pentru ediția din toamnă, din județul Timiș.

Delegația Comisiei Județene a Arbitrilor Arad  peste graniță a fost formată din:

Rândul de sus, de la stânga spre dreapta: Emil Arsa (selecționer), Corneliu Tiulea (psiholog), Casian Băla (președinte-jucător), Alexandru Cohuț, Florin Vesa, Mario Pașca, Sebastian Mako, Ciprian Pătroi, Alexandru Gornic, Cristian Cășuț, Sorin Saladea, Leontin Buda (selecționer), Andras Mako (vicepreședinte AJF Arad);

Rândul de jos: Sebastian Boiț, Ionuț Sirban, Paul Iovescu, Laurențiu Olariu, Denis Calnacov, Gabriel Kozma, Patrik Dehelean și Traian Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button