UTA Arad

UTA se desparte de propriul public până în sezonul viitor în a doua zi de Paști!





„Bătrâna Doamnă” a remizat la Ploiești în cadrul etapei cu numărul 5 a play-outului SupeLigii și rămâne pe locul 9, la două puncte în spatele liderului Oțelul Galați, pe care o va înfrunta joi, de la ora 16,45, la Arad. Poate și mai important este că arădenii sunt la 7 lungimi de undă de Poli Iași, formație ce e pe loc de baraj, în condițiile în care mai sunt 15 puncte puse în joc și destule meciuri directe între formațiile din spatele trupei lui Mircea Rednic.

Apropo, aceasta și-a aflat programul și în penultima etapă stagională, adică ziua și ora la care se va despărți de propriul public până în campionatul ce urmează. Arădenii o vor înfrunta pe codașa FC U Craiova 1948 într-o zi de luni, care – însă – este nelucrătoare. Și asta pentru că vorbim despre data 6 mai, adică a doua zi de Paști, când suporterii „Bătrânei Doamne” sunt chemați pe arena „Francisc Neuman” începând cu ora 18. Arădenii vor încheia sezonul în weekendul 10-12 mai la București, cu Dinamo.

Etapa a 8-a din play-off/out:

Vineri, 3 mai

Ora 20.00 Farul Constanța – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 4 mai

Ora 14.30 FC Botoșani – FC Voluntari

Ora 20.00 Universitatea Cluj – Dinamo București

Duminică, 5 mai

Ora 15.30 Petrolul Ploiești – Oțelul Galați

Ora 21.30  CFR 1907 Cluj – FC Rapid 1923

Luni, 6 mai

Ora 15.00 FC Hermannstadt – Politehnica Iași

Ora 18.00 UTA Arad – FC U Craiova 1948

Ora 21.00  Universitatea Craiova – FCSB

Clasament play-off

Clasament play-out

14 comentarii

  1. Cu aceasta infrangere dramatica in min. de prelungiri de la Botosani, MINAMO o sa fie la mana UTA-ei in ultima etapa ,ori retrogradeaza ori se salveaza ramane de vazut daca lui Mister M. Rednic o sa ii fie mila de ei !!!

    23
    10
  2. Sa vedem cite puncte mai sínt in stare sa stringá jucatorii, mai mult de 1 nu cred nu au potential ! Joi pierd 100% cu Otelul . Iar din sezonul viitor se zvoneste pe la colturi ca Rednic ar vrea sa renunțe la UTA si la antrenorat din cauza problemelor de sănătate!

    3
    29
  3. …De asemenea, se zvoneste,se aude pe la colturi si eu sunt de parere ca @Lucian sa faca o rubrica speciala pentru carcotasi si hateri anti-UTA…:-)))

    27
    15
    1. rubrica intitulată sugestiv … Loc de ros unghiile și dat cu capul de perete … moderator s-a oferit nimeni altul decât Dixie-Pixie-Despre-Dormeo-Valigheghe-Pinocchio-Valea … show garantat 🙂

      16
      15
  4. Si daca bate UTA pe Otelul promiti Anton sa nu mai scrii aici si te apuci de turnat beton? Nici ca anton, nici cu alt nick

    19
    11
  5. „Super Suporter”, stai ca nea Anton a mai facut previziuni si in trecut care le-a nimerit ca nuca in perete , dar ai vazut tu buruiana sa piara ? Neahh…aici va fi cu carcotelile lui cat va fi si site-ul deschis . Trebuie sa ne obisnuim cu ineptiile ce le debiteaza de multe ori , trebuie sa mai existe si personaje de genul, doar e democratie , nu ?

    21
    12
  6. ANTOANE, eu cred ca, tu esti cu, siguranta impotriva UTA-ei, numai lucruri negative scrii , ori iti place sa scrii numai la caterinca sa enervezi oamenii ? Ai vrea tu sa castige Otelul maine ,cred ca, ai fi in al 9-lea cer, dar ce sa crezi ? UTA. ii va spulbera maine pe Otelul,ii va baga in cuptor si ii va inmuia de tot ,le va da cu terenul in cap,nu mai zic ce atmosfera va fi. FORTA UTA Arad, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA, Hai baietii, aratati-le ca, sunteti mai buni ca, ei !!!

    13
    9
  7. Prea multă încrâncenare la unii. Mult prea multa!
    Și nu face bine nici la sănătate, fiți mai relaxați și mai buni!

    11
    12
  8. Unde este incrancenarea ? Nu este nicio incrancenare, toti sunt sanatosi , relaxat,i numai Anton nu este, la el este problema !!!

    11
    8
  9. si totusi ce se aude e adevărat, Rednic va renunța la UTA mai mult ca sigur! Asta e vrăjeala cu ,,vreau mai mult daca nu plec,, Rednic stie ca mai sus nu se poate ! Cit despre meciul cu Otelul nenea Nelu nu te infoia in pene ca ramîi fara ele! As vrea sa castige UTA dar nu au cu cine .

    3
    10
  10. Nenea ANTOANE cat despre infoiat in pene,sa stii ca, chiar ma infoi pt. ca, am de ce, pt. ca, cu, siguranta UTA.va castiga acest meci ca, doar nu joaca cu Real Madrid. Si daca UTA. castiga, ce o sa mai zici atunci ? Cum nu are cu cine ? Sunt jucatori destul de buni, ce ai vrea, jucatori din Premiere lique sau Serie A ? Hai sa fim seriosi ca, exagerezi prea mult !!! Stiu ca, ai vrea ca, UTA. sa joace mult mai bine, sa se bata cot la cot cu, Fcsb, U, Craiova, Rapid Cfr dar uite ca, nici astia nu joaca dupa cum sunt platiti cu, mii de euro, bugete de milioane. UTA. in momentul de fata nu se compara cu aceste echipe si totusi cu, echipa asta facuta in graba si cu mare greutete dupa acea epurare masiva, au avut rezultate destul de bine !!! AI sa vezi ANTOANE maine ca, UTA Arad va castiga meciul. Iti dai seama cum o sa stea nenea ANTON in fata TV. sau pe stadion cu, inima cat un purice sa nu care cumva sa castige UTA. !!! FORTA UTA Arad, Hai BAIETII scoatetile fotbalul din cap moldovenilor si aratatile cine este UTA. Se compara vreodata Otelul cu UTA ca, istorie, palmares ? NICIODATA.

    7
    1
  11. Categoric ca voi sta in fata tv , dar nu stiu daca voi fi satisfăcut la final, am spus , as vrea sa bata UTA dar ……………….. vor pierde ! In primul rind ma uit la ultimele partide ale echipei , aparare 0 , atac 0 , mijlocul e bun atît !

    0
    11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button