UTA Arad

Rednic garantează pentru ridicarea interdicției la transferuri: „Se vor plăti acele datorii, nici nu ne agităm că nu e perioadă”În urmă cu patru zile, UTA a primit interzis la transferuri din partea celor de la FIFA, pentru că ar mai avea ceva restanțe financiare către Aleksandar Vucenovic, Kyvon Leidsman și Ivaylo Markov. La finalul confruntării cu Petrolul, Mircea Rednic a fost întrebat dacă-l încurcă decizia și ce efect poate avea asupra planurilor sale.


Antrenorul arădenilor a dat de înțeles că unii au interes să destabilizeze gruparea „roș-albă”. „O să vedeți că avem voie să facem transferuri, se vor plăti acele datorii. Din ce știu eu s-au plătit, altfel nu luam licența în primul rând, până în decembrie s-au plătit. Cea mai grea a fost pentru Keșeru, jumătate din bugetul nostru pentru o lună, dar asta e. S-au făcut greșeli și înainte, s-au făcut și acum, dar eu sunt sigur că vom avea acces la transferuri în perioada de transferuri. Acum nu e perioadă, nici nu ne agităm. Sunt alții care mai încearcă să mai bage câte o „strâmbă”. De la Strâmbul, mai bagă câte o „strâmbă” ei, ca să ne destabilizeze, dar nu au cum să o facă. Suntem solizi acum, avem echipă, atât ca spirit, cât și ca și concurență, eu zic că arătăm bine”, a fost replica lui Rednic.


Altfel, perioada de transferuri în România se redeschide la începutul lunii iulie.

2 comentarii

 1. Se apropie cu pasi mari momentul deciziilor importante in privinta reinoirii contractelor jucatorilor care detin optiuni de prelungire din partea clubului UTA Arad. Sint absolut convins ca Mircea Rednic stie ce vorbeste cind spune ca datoriile clubului catre fostii jucatori v-or fi platite iar conflictul cu FIFA v-a fi stins inainte de inceperea ferestrei de transferuri din vara.

  Am remarcat o oarecare presiune pe unii jucatori care au evoluat astazi impotriva Petrolului Ploiesti. Cu certitudine toti si-au dat toata straduinta astazi sa-si convinga antrenorul ca sint jucatori care pot face diferenta pe teren si ca merita o extensie de contract din partea clubului.

  Se vede si munca asidua a lui Mircea Rednic care incearca sa imprime alte rutine in jocul individual al jucatorilor (frecventa suturilor din afara careului de 16m, simplificarea constructiei in interiorul sau preajma careului advers dupa pasa lunga din spate sau de la mijloc, cresterea vitezei de joc direct si perpendicular pe poarta adversa )

  Punct pretios in lupta pentru evitarea retrogradarii dar, insuficient pentru primul loc in play-out.

  Vine meciul cu revelatia Superligii, Otelul Galati care este foarte aproape de o participare in Conference Ligue daca reusesc sa invinga revelatia Ligii II – a Corvinul Hunedoara in finala Cupei Romaniei. Un alt foarte bun test si o oportunitate unica pentru jucatorii nostrii sa-si confirme valoarea si dorinta de a continua la UTA in sezonul urmator.

  Asta ca sa nu mai vorbim de primele de joc promise pentru locul 1 in play-out. Sa vedem totusi daca sintem mai buni decit liderul curent al play-out-ului Otelul Galati.

  Nu vreau sa comentez prestatia pozitiva sau negativa a evolutiei jucatorilor UTA-ei impotriva Petrolului sau a celorlalte meciuri ramase de jucat fiindca nu doresc sa influentez in vreun fel decizia Clubului UTA in privinta prelungirilor de contracte ale jucatorilor la finalul acestui campionat .

  14
  4
 2. Hotaraste-te, mister Rednic: sunt ,,strâmbe ” ale unora sau acele datorii chiar exista și atunci nu sunt ,,strâmbe”.

  11
  10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button