UTA Arad

Rednic îi transmite un mesaj clar conducerii UTA-ei: „La anul eu îmi doresc altceva, altfel nu rămân” Cum își apără „Puriul” jucătorii criticați în mediul online?

Ajungând la cota 28 de puncte în clasamentul play-outului, UTA și-a rezolvat, în mare măsură, menținerea în SuperLigă și pentru sezonul 2024-2025. Ca lucrurile să fie sigure, arădenii mai au nevoie de 3 puncte din 12, atâtea câte au mai rămas în jos, dar Mircea Rednic vorbește despre planurile din vară încolo.

Experimentatul tehnician susține că nu va mai accepta ca echipa sa să-și propună doar salvarea și afirmă că deja i-a a propus conducerii arădene trei nume de jucători pentru reînnoirea contractelor. „A fost o primă discuție, am zis că la sfârșitul lunii vedem cine merită să rămână, cu doi-trei jucători cred că s-a și discutat. Ei au încă tot interesul să-mi demonstreze mie, în primul rând, că merită să rămână în continuare. Iar la anul, nu mai vorbesc despre faptul că se împlinesc 80 de ani de când s-a înființat clubul, eu îmi doresc altceva. Am fost și în acest campionat aproape de play-off, deși nu aveam obiectiv asta. Dar la anul eu îmi doresc altceva, altfel nu rămân”, a spus Mircea Rednic în conferință de presă ce precedă partida de acasă, de joi, de la ora 16,45, cu Oțelul Galați.

Experimentatul tehnician și-a apărat și jucătorii ofensivi care primesc destule minute, dar nu prea au realizări, cum ar fi Johana Eric Omondi, Imoh Ezekiel sau Kevin Luckassen. „Statistica arată că datele lui Omondi sunt mult mai bune decât ale lui Otele. Vorbesc despre Otele de la UTA, căci la CFR, când ai o echipă bună în spate, e altceva. Un jucător bun se remarcă la o echipă – în ghilmele – mică, în formare, cu multe schimbări. Să vorbim de Imoh, nu mai spun ce atacanți au fost pe aici nu au dat jumătate de gol. El de-abia a venit, are două luni de când e aici. Din moment ce reușim să ne creăm atâtea ocazii, asta e și datorită muncii celor doi atacanți. Căci și Kevin, are calitatea asta a lui, de a juca și a crea spații pentru ceilalți. Apoi, Fabry – Ubbink, mare diferență. Nu mai vorbesc despre salarii și cu jucătorii care au venit aici eu zic că am reușit să formăm un grup, o echipă, un spirit de echipă. Nu am probleme cu jucătorii, deci sunt super ok, chiar sunt prea cuminți, am mai zis-o și mă repet. Eu cred că s-au realizat multe anul acesta din toate punctele de vedere și, în primul rând, cu rezultate”, a adăugat Rednic.

Înainte de meciul cu formația de pe Dunăre, „Puriul” l-a mai pierdut și pe brazilianul Marcelo Freitas. Mijlocașul central are o problemă la gleznă, în timp ce Alex Benga și Andrej Fabry nu și-au revenit după accidentări. „Mă doare că nu-l avem nici pe Fabry, nici pe Benga, nici pe Marcelo, dar acum cei care sunt în lot trebuie să demonstreze că  mă pot baza pe ei”, a mai afirmat tehnicianul.
Articole de la JOHNNYBET
10 comentarii

 1. E vorba de provocare profesionala. Pe locul doi sănătatea, amenințată de un continuu play-out. Pe locul trei locul liber la Rapid Pe locul patru, dar nu în ultimul rand, la Rapid nu vine cu mana goala.!! Poate fi cum susține el ca nu se desparte de Micovschi Din nefericire nu la UTA.!!

  10
  6
 2. Si eu imi doresc altceva. Incepând cu partea de unde incepe să se-mpută…Apropos, cică Dedeman deschide al doilea centru în Arad. Din cate ştiu, cel responsabil cu contabilitatea ,este un anume domn Rudi. Sună cunoscut? Cred că făcea parte dintr-o anumită tripletă. Chiar credeți ca frații Pavăl au incredere în oricine? Şi poate mai dadeau şi dânşii, de-o piuliță-două…????????????
  HAIDE UTA!!!

  10
  9
 3. Rednic nu va pleca, Mihai va semna cu fcsb, UTA va fi în play off, bugetul va crește, abonamentele vor crește ca de obicei, singura problemă va fi ce fac pufuleț, pufarin, ce vor mai scrie, oare vor mai fi aici? Sau singurătatea ii vor termina ????️Hai UTA, hai ARADUL

  9
  2
 4. Frumoasă euforia, frumos entuziasmul ! Problema e alta . Meszar și clanul lui și SCU pe cealaltă parte ! Conflictul trebuie rezolvat altfel ….

  14
  3
 5. Cu tot respectul însă nu știu dacă Fabry din ultimele etape este peste Ubbink .Olandezul așa indolent cum părea avea o viziune foarte bună și o lovire foarte bună a mingii ,fiind capabil să pună atacanții în poziții de 1v 1 contra portarilor adverși .. Cred ca Ubbink în echipa de astăzi ar fi putut fi un jucător important ..Este simpla mea părere argumentată mai sus .Haide UTA !!!

  4
  2
 6. Daniel, nu te contrazic, ca atunci cand vroia Ubbink juca fotbal si avea o viziune buna a joului. Dar, imi aduc aminte si meciuri in care efectiv ii era lehamite sa joace…si ma enerva la culme indolenta asta a lui, stiind calitatea care putea a o puna la dispozitie.

  3
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button