UTA Arad

Dorinel Munteanu: „Dacă marcam 3-4 goluri în prima repriză nu spunea nimeni nimic, ne-a lipsit organizarea, o să iau decizii importante pentru echipă”





O primă repriză bună și câteva ocazii clare nu i-au fost de ajuns Oțelului Galați pentru a pleca neînvinsă de la Arad. UTA a rezolvat soarta partidei în partea secundă, dovedind mult pragmatism, dar și calitate în dreptul marcatorilor și oamenilor de la serviciu. Cisotti a înscris doar golul de onoare al formației de pe Dunăre, care a pierdut (1-3) primul său meci din play-outul SuperLigii.

De altfel, trupa de pe Dunăre nu a mai pierdut de pe 2 martie, 1-4, la Sibiu, cu Hermannstadt, între timp trecând și de U. Craiova și U. Cluj, în sferturile și semifinalele Cupei României. „Sigur, nu pot să fiu decât dezamăgit de rezultatul final. Din punctul meu de vedere, echipa mea a făcut o partidă bună, atât în prima cât și în a doua repriza. În schimb, adversarul nostru a speculat niște greșeli și știam că este foarte periculoasă pe contraatac. UTA a speculat niște greșeli individuale ale unor jucători de-ai mei, care la acest nivel nu prea se fac. Adică să pierzi mingi simple și adversarul să declanșeze contraatacul….Ne-a lipsit organizarea, am încercat să revenim după primul gol, la fel am greșit individual și la al doilea gol și practic meciul s-a închis. Mai aveam puține minute de joc și adversarul a mai marcat pentru 3-0 și practic nu mai aveam nicio șansă. Dar, din toate aceste lucruri trebuie să iau un lucru pozitiv și anume că în prima repriză am avut foarte, foarte multe ocazii. Dacă marcam 3-4 goluri nu spunea nimeni nimic. Așa, însă, trebuie să mergem cu capul jos la Galați, pentru că duminică ne așteaptă un joc foarte greu și trebuie ca jucătorii mei să-și revină din punct de vedere fizic”, a spus Dorinel Munteanu, antenorul gălățenilor.

După rezultatele de marți și miercuri, Oțelul era deja ferită inclusiv de emoțiile barajului și e posibil ca asta să fi lucrat la subconștientul fotbaliștilor, care nu au fost concentrați în special la finalizare. „Nu știu ce a fost în capul jucătorilor, pentru că eu am atras atenția de acest lucru, pentru că am nevoie de rezultate pozitive. Obiectivul nu ni l-am îndeplinit încă, pentru că, după ce a am ratat play-outul, am zis că vrem să terminăm pe locul 7 și să câștigăm Cupa României. Adică orice rezultat în care nu-mi ating obiectivul, adică locul 7, este un rezultat negativ. Sigur, probabil a fost și ăsta un impact (n.a. acela că Oțelul e salvată), dar voi avea o discuție cu jucătorii, fiindcă așa nu merge. Cu foarte mulți dintre ei nu va merge la sfârșit, voi discuta și voi lua decizii dintre cele mai importante pentru echipă, clubul este mai important decât orice jucător sau antrenor, rezultatele clubului sunt importante pentru mine. Nu trebuia să pierdem acest joc, chiar dacă și echipa gazdă a avut nevoie de rezultat pozitiv. L-au obținut, sunt fericiți, dar eu personal sunt dezamăgit de jocul câtorva   jucători de-ai mei”, a adăugat „Neamțul”.

Acesta a fost prezent pentru prima oară pe arena „Francisc Neuman” și nu a fost din cale afară de impresionat de atmosfera creată de suporterii UTA-ei. „Orice public care își iubește echipa o încurajează, dar i-am auzit pe final. Sincer, după ce au marcat primul gol, în rest nu i-am prea auzit pentru că am făcut noi o partidă ce nu a prea permis acest lucru. Dar, Aradul are un public cunoscător de fotbal, civilizat, felicit și publicul și echipa. Într-un an sau doi vom avea și noi un stadion, poate mai mare, la fel ca și gazdele noastre de astăzi. Am spus-o și repet, Galațiul merită un stadion nou”, a mai afirmat Munteanu.

6 comentarii

  1. La fel ca Hagi, Munteanu e un antrenor bun insa caracterul e la fel…infect!! E foarte greu sa joci împotriva echipei lui, joaca un fotbal agresiv, urat, însă eficient într-un campionat slab ca al nostru. De aceea e foarte importanta victoria noastră…având în vedere absențele și faptul că am jucat cu 3 copii pe teren repriza a doua!
    La Galați se va construi într-un timp record pe tot mapamondul un nou stadion…halucinant! Chiar daca acum nu mai consuma alcool e clar că excesele din trecut l-au afectat.

    15
    3
  2. Omul,fostul fotbalist,Dorinel Munteanu,merita toate respectele dar nu toata mamaliga se mananca cu paine.
    E bine cum a gestionat echipa galateana dar si-a facut de fapt propriul restart al vietii…
    Era vraiste cu alcoolul…Nu cu multi ani in urma,fiind invitat la o vanatoare in jud.Arad,pe fondul Taut,era atat de beat,incat era sa-i impuste pe organizatori..
    E clar ca s-a schimbat dar astazi am fost absolut net superiori,cu toate indisponibilitatile.
    De acum,matematic,Mister Rednic se poate juca…

    12
    3
  3. Mr Munteanu, respect pt tot ce-ai făcut pt fotbalul Românesc, la Wolfsburg, Otelul, Națională, (stop pe piept, voleu, gol cu Anglia) etc. Însă, dacă și dacă… nu înseamnă mai mult decât… dacă. Hai și eu cu un dacă, adică:
    Dacă-ți amintești serialul „Dallas”, la un moment dat, unicul J.R. Ewing îi zice fratelui său din flori, (slugoiului) Ray Krebbs: „ce tot te dai mare că îți curge sângele tatălui meu prin vene, nu contează cum a ajuns acolo”… Așa că, ce contează cum ai pierdut… În fond, ăsta e fotbalul, și de aia e sportul rege. Ocaziile sânt ocazii, golurile sânt goluri.

    8
    1
  4. ii Place si lu Munti sa pape putin rahat, la faza cu publicul…totusi a dres-o pe final…mai au mult pana vor avea stadion. Se va stinge si „Neamtul” sezonul urmator, veti vedea. Prea is ridicati in slavi otelarii…si cu Play-off-ul Dorinel a facut gargara , si nici macar nu a fost la o etapa de a fi in play-off

    4
    1
  5. Daca si cu Parca…
    Daca si UTA marca macar un gol in plus la Ploiesti(gol pe care l-a si marcat dar au avut grija sa-l anuleze), acum erai la 4 puncte in spatele UTA-ei, draga Munti.

    4
    1
  6. MUNTI isi roade unghiile de oftica.Fii mai omule corect, recunoaste ca, ai luat bataie ca, la fasole. Ce credeai ca, iti mai merge ca, la Sibiu cand ai castigat cu 4-2.Daca si cu, parca se dadeau in barca si barca a plecat cu, 3 goluri la Galati !!!

    0
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button