Fotbal judetean

Au întors nou-promovata pe mâna lui Mașniță, Topac vorbește despre greșeli de arbitraj: CS Beliu – Athletico Vinga 3-2 +FOTO





Ca și în tur, Beliu a fost aproape să piardă puncte cu nou promovata din Vinga, dar – până la urmă – nu s-a întâmplat asta. Formația lui Costel Filipaș i-au întors spectaculos pe cei ai lui Vasile Topac în special datorită inspirației lui Mașniță, omul meciului din această dimineață.

Probabil că echipa gazdă a crezut că va fi de ajuns să intre pe teren pentru o victorie, dar s-a trezit condusă cu 2-0 după 26 de minute. Primul a punctat Sergiu Rosuș (min. 13), care a trimis cu umărul în plasă o centrare plouată în careul lui Mitrea. Apoi, Carlos Roșu a primit un cadou din partea adversarilor, a scăpat singur cu portarul și a marcat pe lângă el. Belenii au revenit în joc cu 6 minute înainte de pauză, când Zlătaru l-a faultat în careu pe Purtan, iar Mașniță a transformat penalty-ul. Au mai fost și alte ocazii pentru beleni, dar Purtan, Mașniță, Zamă sau Mâneran s-au jucat cu ele.

Vinganii păreau că pot duce lucrurile la bun sfârșit, dar a venit faza celui de-al doilea penalty. Tot Purtan fusese faultat, de Topac, de această dată, și Mașniță a făcut „dubla”, în minutul 72. Dar, fostul atacant al Ineului nu s-a oprit aici și a făcut și „hattrick-ul”. Mâneran a centrat în 6 metri și Mașniță a marcat cu capul.

Filipaș: „Mă așteptam să suferim un pic fizic, dar aveam încredere în calitatea jucătorilor mei”

Costel Filipaș recunoaște că echipa sa nu a făcut cel mai bun meci și dă vina pe programul încărcat, căci într-o săptămâna echipa sa a avut două deplasari, la Arad, cu Viitorul și la Curtici, în Cupă. „Acum o săptămână am jucat la liderul campionatului, unde am fost greu încercați, iar miercuri am făcut risipă mare de energie, păcat că am pierdut. Am controlat mai ales a doua repriză și am avut multe ocazii mari. Mă așteptam să suferim un pic fizic, dar aveam încredere în calitatea jucătorilor mei. Din păcate cu Viitorul și Curtici ne-a lipsit golgeterul Mașniță, care astăzi s-a revanșat cu o triplă. Am făcut o primă repriză cu două greșeli grave în defensivă taxate de oaspeți și o mulțime de ocazii ratate. În repriza a doua, am întors rezultatul, chiar dacă pe final de partidă, cu destule emoții. Nu m-a surprins evoluția oaspeților după ce în etapa trecută au fost egala Păulișului. E bine, intrăm în ritm normal, mergem la Macea, apoi vine Curtici, vrem să facem puncte, nu ne mulțumește locul din clasament”, a afirmă antrenorul belenilor.

Topac: „Micile greșeli ale noastre, combinate cu mari greșeli de arbitraj au adus această înfrângere”

Vinga nu a fost departe să o încurce și pe Beliu, după ce o făcuse cu Păulișul, dar acasă. „Am început bine, dar din păcate, micile greșeli ale noastre, combinate cu mari greșeli de arbitraj au adus această înfrângere. Primul lor penalty a fost foarte ușor acordat, iar ultimul lor gol a fost din offside clar, de 2 metri. Nu stăm bine în clasament, dar nici foarte rău. Avem încredere în noi, încercăm să jucăm fotbal, să scoatem cât mai mult din fiecare repriză, nu ne apărăm, de la meci la meci e tot mai bine. Lucrăm cu toții, dar încercăm să fim profesioniști, facem două antrenamente pe săptămână, creștem și copii. Astăzi am avut trei juniori în teren, apoi chiar patru. Suntem la primul an de Liga 4-a, puteam să avem mai multe puncte, am pierdut pe final unele partide, probabil din cauza lipsei de experiență”, a afirmat antrenorul-jucător, Vasile Topac.

Formații:

Beliu: Mitrea – Zamă (58 Chifa), B. Rusu (79 Morar), Bogdan, Hulbăr – Onoc, Cotoc – Mâneran, Purtan, Cohan (84 Moise) – Malniță.

Vinga: P.Gherghel – Cohuț, Zevastian, Zlătar, Grozavu, Cislaru (87 Butariu), Sterciuc, Topac, Roșu, Mateucă, Rosuș (76 Ploscaru).

Arbitri: Alex Gornic – Alina Mihoc, Adrian Bunaciu. Observatori AJF: Leontin Buda, Andras Mako

Galerie foto de la partida dintre CS Beliu și Athletico Vinga, scor 3-2

3 comentarii

    1. io am facut pozele 🙂 stafful tehnic si jucatorii merita felicitari pentru atitudinea pe care o au la toate meciurile … daca raman aceiasi jucatori din vara incolo … cred ca Beliu se poate bate pentru primele 3-4 locuri

      1
      0
  1. Cred ca ai avut așteptări mari de la echipa.ta de ai ajuns sa te plângi de arbitraj, meru cei nedreptățiți au fost cei de la Beliu,sa nu uitam ca dl arbitru Nicoras a ținut în meciul cu Viitorul un jucător al celor de la Beliu afara din teren pana prima clasata a reușit sa bage și ei mingea în plasă, ca de nu era arbitru nu câștigau ei asa clasată pe primul loc cum e!

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button