UTA Arad

UTA nu pare sensibilă la nevoile celor de la Poli Iași! Rednic: „Sper ca rezultatele de până acum să ne dea mai multă încredere și moral și să câștigăm”





Cluburile ce și-au sărbătorit în această lună cel de-al 79-lea an de existență se duelează în etapa cu numărul 7 al play-outului SuperLigii. Poli Iași a împlinit chiar astăzi venerabilă vârstă și ar vrea să sărbătorească cu trei puncte în fața suporterilor săi duminică seara, de la ora 18,15, pe arena „Emil Alexandrescu”. Sigur, sărbătoarea nu ar fi totală, căci moldovenii vor rămâne amenințați cu retrogradarea indiferent de rezultatul de mâine seară, însă un eșec, sau o remiză, le-ar complica și mai mult situația. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Poli Iași!

Rednic: „Sunt profesionist, chiar nu mă interesează situația lor, să arătăm că s-a muncit bine aici”

În schimb, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a scăpat de orice emoții după succesul cu 3-1 cu Oțelul Galați. Mircea Rednic a recunoscut că acum regretă că nu a insistat pe lângă conducerea clubului să aplice pentru licența UEFA, dar – pe de altă parte – susține că echipa sa nu a intrat deja în vacanță și că are miza locului 7 pentru bani. Pentru club, dar și pentru bonusurile jucătorilor. „Puriul” susține că nu este impresionat nici situația grea prin care trece una dintre echipele pe care le-a antrenat în România. „Nu există, știți foarte bine că sunt profesionist, chiar nu mă interesează situația lor. Pe mine mă interesează ca la noi să fie bine, suporterii să fie mulțumiți, fericiți și să arătăm că totuși aici s-a muncit și s-a muncit bine. Într-adevăr, Iașiul este într-o zonă periculoasă, iar acasă joacă mai bine decât au făcut-o în deplasare. Dar, eu sper ca rezultatele de până acum să ne dea mai multă încredere și moral și să câștigăm acolo. Am văzut mai mult entuziasm la jucători, mai multă prezență, sper să-i surprindem. Pe de altă parte, trebuie să avem mare grijă că în față au jucători de viteză, care pot să facă diferența, în spatele lor îl au pe Roman care trage la poartă și de la banca de rezerve”, a spus antrenorul utist, care a deplasat 20 de jucători la Iași, din lot lipsind în continuare Benga, Freitas, Fabry și Stanciu. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

Tony da Silva: „Avem o șansă pentru că jucăm cu echipe care nu au presiune, suntem un pic norocoși”

După victoria celor de la FC U Craiova cu U. Cluj (3-2), Poli Iași a căzut pe loc direct retrogradabil, dar trei puncte i-ar putea duce pe moldoveni până pe locul 12, peste Voluntari, care ar cădea pe loc de baraj. „E o zi importantă pentru fotbalul ieșean, este sărbătoarea clubului, se împlinesc 79 de ani de fotbal la Iași. Noi suntem datori față de istoria clubului. Duminică este și Ziua Autismului (n.r. Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului) și noi avem o responsabilitate ca profesioniști să fim un exemplu pentru copiii cu autism. Toți visează să ajungă fotbaliști, iar noi suntem sănătoși și jucăm fotbal. Mâine este ziua clubului, duminică jucăm pentru copiii cu autism. Eu nu fug! Dacă băieții joacă cu voință, sunt liniștit. Dar dacă mergem în costum, nu avem nicio șansă! Eu vreau jucători cu bărbăție pe teren și cu mentalitate de învingători. Pentru că așa sunt eu. Nimeni nu mi-a dat nimic în viață, am luptat pentru tot, am luptat să-mi ajut familia. Avem soții, bunici, copii, ei trebuie să fie mândri de noi. Presiune e la război, e atunci când ai copii și nu ai ce să le dai să mănânce. Noi facem ce iubim, ce ne place, jucăm fotbal. Adversarele noastre joacă între ele, nu pot să câștige toate, vor pierde puncte. Noi avem o șansă pentru că jucăm cu niște echipe care nu au presiune, suntem un pic norocoși din punctul acesta de vedere. Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor valoros, Mircea Rednic. Dacă aș putea să le dau un pic de sânge jucătorilor mei, le-aș da. Dacă aș putea să intru zece minute pe teren să la arăt atitudine, aș intra”, a declarat Tony da Silva, antrenorul portughez al ieșenilor, care nu va conta pe juniorul Luca Mihai, accidentat la cap după meciul cu Dinamo. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Formații probabile:

Poli Iași: Lung – Todoroski, Ilie, Samayoa, Ispas – Jatoba, Bordeianu – Stefanovici, Al. Roman, Kabran – S. Buș.

UTA: Iacob – Rodrigues, Stolnik, Lopez, Trif – Vulturar, Pedro – R. Pop, Omondi, Micovschi – Luckassen.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Arbitri: Andrei Chivulete – Andrei Constantinescu (ambii din București), Alexandru Vișan (Galați). Rezervă: Andrei Moroiță. Camera VAR: Claudiu Marcu și Alexandru Filip (ambii din Constanța).

Observator FRF: Marian Salomir (Cluj),

Delegat LPF: Dan Potocianu (București)

6 comentarii

  1. Mircea a antrenat la Iasi si a fost demis. Nu cred ca a uitat, cum nu a uitat ca Dinamo, echipa lui de suflet l-a demis dar nu i-a platit salariile contractuale.

    Am impresia ca Iasul si Dinamo au ajuns la mina lui Rednic in acest sezon de Play-Out !

    De toate aceasta tevatura poate beneficia neasteptat echipa lui Mititelu !

    18
    7
  2. buna observatia cu demiterea lui rednic de la iasi si dinamo..in plus cele 2 mi se par si echipe cu multi straini adusi recent in fotbalul nostru ce au ajuns in sutiatia de a fi amenintati serios cu retrogradarea si din cauza lipsei de ambitie a jucatorilor..se pare ca bauza,bahassa,baeten se trezira..

    11
    9
  3. Un meci foarte greu care apasa pe umerii celor de la Poli Iasi. UTA. nu are nicio presiune scapata de griji. Moldovenii or sa joace pe viata si pe moarte pt. a castiga. O sa fie un meci foarte agresiv din partea lor plus publicul de partea lor. Vom vedea ce va fi. FORTA UTA Arad !!!

    13
    19
  4. S-ar putea sa fie bine, s-ar putea sa nu fie.Pentru unii sau pentru ceilalți .
    Șanse de victorie pentru fiecare dintre echipe. Publicul va da aripi gazdelor, sa sperăm că nu și arbitrul.
    Vom vedea ce va fi.
    Să fim smeriți și să mulțumim pentru ce avem!

    16
    16
  5. „Să fim smeriți și să mulțumim pentru ce avem !” mare dreptate aveti in ceea ce spuneti , dar nu fiti fariseu , respectati si dvs acest lucru, nu de alta dar afirmatii ce genul va apartin : „Dar cretinii nu intra in vacanta ? „

    15
    13
  6. la ora asta verisorii in alb -rosu se bat ,pentru coroana Angliei..sper sa vina cat mai repede acea primavara cand vom lupta si noi pentru titlu..ma gandesc cum ar fi ca la anul pe vremea asta sa mergem la stadion pentru meciul decisiv cu RAPIDUL cu cupa pe masa..

    3
    4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button