UTA Arad

Reîntâlnire UTA – Chivulete după aproape un an de zile, bucureșteanul a fluierat una dintre prețioasele victorii cu FCSB!





UTA și-a rezolvat cu trei etape înainte de final obiectivul stagional, menținerea în SuperLigă, dar Mircea Rednic susține că echipa sa se va bate pentru o poziție cât mai bună, ceea ce va aduce bani mai mulți în contul clubului și al jucătorilor.

Mâine, de la ora 18,15, la Iași, arădenii dispută a treia partidă oficială în 6 zile și, din nou, vor lipsi Benga, Freitas și Fabry. Moldovenii sunt foarte motivați pentru meciul ce le-ar putea pecetlui soarta, Tony da Silva apelând la orgoliul fotbalistic al elevilor săi, dar și la…cojones.

Comisia Centrală de Arbitri a ales un arbitru bucureștean pentru această dispută, în persoana lui Andrei Chivulete. Acesta a mai fluierat-o pe UTA într-un singur meci în acest sezon, chiar în prima rundă, în 1-1 la Galați, cu Oțelul, când a dat un penalty clar pentru gazde. Cu Chivulete la centru, în campionatul precedent, UTA a obținut frumoasa victorie cu FCSB (3-1), una dintre cele două obținute de „roș-albi” în fața echipei lui Gigi Becali de la revenirea în SuperLigă. Totodată, arădenii au și pierdut două confruntări pe teren propriu, 1-2, cu U. Craiova (în sezonul regular) și 0-2, cu FC Botoșani, în play-out. Tot „centralul” din capitală a mai condus manșa tur a barajului de menținere/promovare, Gloria Buzău – UTA 0-0.

Duminică seara, în Copou, Chivulete va fi asistat de concitadinul Andrei Constantinescu și de Alexandru Vișan (Galați), rezerva celor trei fiind ploieșteanul Andrei Moroiță (Ploiești). În camera VAR vor analiza fazele la limită Claudiu Marcu și Alexandru Filip (ambii din Constanța).

Arbitrii vor fi supervizati de clujeanul Marian Salomir (Cluj), iar observator de joc este bucureșteanul Dan Potocianu.

Un comentariu

  1. ….Tare de tot…Acum au trimis arbitru bucurestean la o echipa care inca nu a scapat matematic de retrogradare,la concurenta cu catelusii care par resemnati..Doar,doar…:-)))
    Nu mi-au placut niciodata aranjamentele dar parca i-as da un mic imbold lui FCU,asta in cazul ca ar zambi Mister…

    15
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button