Fotbal feminin

„Roș-albele” au coborît garda după momentul promovării: UTA – CSM Deva 2-3







Spre deosebire de echipa masculină, care a câștigat cu 2-0 la Iași, fetele de la UTA s-au relaxat puțin după obținerea promovării matematice în Liga a 2-a. Arădencele au pierdut cu 3-2 meciul din returul suplimentar, disputat chiar pe „Motorul”.


După un șut al lui Pârv pe lângă poartă, devencele au marcat în minutul 7. Vanu și Todor au reacționat cu două ratări, dar și reușita lui Carla Kugler direct dintr-o de la aproape 40 de metri (!?). Era minutul 22, iar până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic.


În debutul reprizei secunde, Nuhaiu a greșit o pasă și Deva a revine în avantaj. Din nou, UTA a egalat, după ce Prunar a găsit-o pe Andrada Vanu liberă în fața porții.  Contrar cursului jocului, după câteva situații bine ale gazdelor, irosite de Todor sau Kugler, devencele au trecut din nou în avantaj, speculând ziua mai slabă a lui Nuhaiu.

Devencele urcă pe poziția a doua în seria 1 a Ligii a 3-a, la 12 puncte în spatele arădencelor și un meci mai puțin disputat, dar – cum spuneam – campionatul e jucat. „Din păcate, am avut trei absențe importante. Nu am putut juca eu, Bozian și Ciobanu, ne doream o victorie, mai ales că jucam acasă. Fetele au mucit, au jucat, chiar dacă matematic eram deja promovate în Liga a 2-a. Am ratat mult și – din păcate – erorile din apărare ne-au mâncat meciul de azi. Mai avem două jocuri, la Florești și cu Satu Mare și ne gândim deja pentru la anul, la noul eșalon în care vom evolua”, spune Valentina Calalb, antrenor și portar al UTA-ei

Fetele de la UTA au jucat în formula: Mihăieș – Nuhaiu, Gligor, Roman, Anghel – Prunar, Cladovan, Kugler, Pârv – Vanu, Todor, de pe bancă mai venind: J. Ursuțiu-Mandoc, D. Ursuțiu-Mandoc, Bodnar.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button