UTA Arad

Rednic, după sucesul de la Iași: „Am fost pragmatici, eficienți, așa se joacă acum în play-out. Merităm să fim primii, le ce lot avem”




UTA încheie o săptămână aproape perfectă, cu 7 puncte din 9 posibile și locul 1 în play-out, cu două etape înainte de concluzia stagiunii. Arădenii nu au avut milă de Poli Iași, care era pe loc retrogradabil și a rămas acolo după un 0-2, semnat Ezekiel (min. 62) și Luckassen (min. 85).


„Bătrâna Doamnă” nu a făcut o primă repriză grozavă, a fost salvată o dată de Iacob cu o intervenție de portar de handbal, însă după pauză lucrurile s-au schimbat și primul gol în SuperLigă al nigerianului Imoh Ezekiel și cea de-a cincea reușită a olandezului Kevin Luckassen au trimis punctele pe Mureș. „Sunt fericit că am reușit să câștigăm aici, nu a fost ușor. Trebuie să recunosc că în prima repriză am suferit, doar ne-am apărat, sporadic am ajuns în careul lor, chiar n-am fost periculoși deloc. Ei au avut o circulație bună a mingii și a jucătorilor, ne-au surprins de vreo două ori, au venit foarte bine cu centrări, fundașii laterali ne-au cam chinuit. Au avut câteva situații bune de a marca. Nu au marcat, ăsta e fotbalul, se joacă pe goluri. Cred că repriza a doua a fost a noastră și datorită schimbărilor. Au adus un plus în față, pentru că acolo nu am contat. Și cum Kevin și Imoh sunt doi atacanți puternici, au pus multă presiune pe fundașii centrali. Ei au greșit, i-am surprins pe contraatac și am reușit să înscriem. La felul cum am jucat în repriza a doua, cred că e o victorie meritată”, a comentat Mircea Rednic succesul echipei sale.

Tehnicianul arădenilor a recunoscut că elevii săi au avut o doză de pragmatism în această seară și anunță din nou că UTA vrea să câștige play-outul. „Am fost pragmatici, eficienți, așa se joacă acum în play-out, ținând cont că am jucat luni, joi și astăzi. Nu a fost ușor, au fost meciuri grele. Mă bucur că am terminat cu o victorie săptămâna, am revenit pe primul loc. Le-am dat două zile libere, după care pregătim meciul cu Craiova lui Adrian Mititelu, prietenul meu. Ne dorim să rămânem pe primul loc până la final și cred că la lotul pe care îl am momentan, merităm să fim pe primul loc. Mai ales după ce am arătat în disputa cu Oțelul, care a fost cea mai bună echipă, cea mai echilibrată. Am reușit să câștigăm cu ei, ăsta e un lucru pozitiv, asta ne-a dat încredere, moral și nouă și suporterilor. Sunt ferm convins că la meciul cu Craiova o să fie stadionul plin și sper ca ultimul meci să terminăm cu o victorie”, a adăugat „Puriul”.

Dacă Rednic nu a pronunțat numele adversarului din ultima etapă, unul aflat cu un picior în Liga a 2-a, el a fost provocat de reporterul Digi Sport. „Nu vreau să vorbesc despre Dinamo, că apoi iar îmi aduc aminte de ce s-a întâmplat cu mine, așa a vrut Doamne Doamne. Îmi pare rău, dar eu mă bucur în momentul de față pentru echipa mea. Noi ne dorim să câștigăm cele două meciuri pe care le mai avem, să rămânem pe primul loc. Contează atât din punct de vedere financiar, cât și moral. Poate e și un stimulent pentru alți jucători, care înainte se gândeau de zece ori dacă să vină la Arad, acum suntem căutați ca să vină la noi”, a adăugat Rednic.

UTA va începe să pregătească de miercuri meciul de luni, din a doua zi de Paști, cu FC U Craiova, formație – de asemenea – implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

 

2 comentarii

  1. „Merităm să fim primii, la ce lot avem” zice Mister.
    Cine ar fi crezut asta cu 3 luni înainte?!

    Domnule Rednic, poftiți pe aici, avem o masă discretă, specială, rezervată pentru VIP’s. Pe aici vă rog. Oh, și, comandați tot ce doriți, plata a fost deja achitată. Poftă bună și o ședere plăcută la noi!

    Asta aș face eu dacă aș avea cel mai faimos restaurant din Arad, cu mențiunea că i-aș spune lui Mister (și) adevărul: o fi lotul cum o fi, dar fără „Strambu ” la butoane… ai-iai-iai!

    Jos pălăria, Mister!

    15
    0
  2. În aparență, după cum o-nceput anu, Rednic o reușit să rupă hamu, că altfel s-ar fi kăkat calu!

    8
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button