Liga a 2-aStranieri aradeni

Arădeanul Lucas Câmpan a spart gheața în Liga a 2-a, Corvinul a bătut Șelimbărul cu alți doi utiști pe teren!







Al treilea meci în acest sezon între Corvinul și CSC Șelimbăr a adus abia prima dată o învingătoare. În primul rând a adus un joc cu gol marcat, pentru că atât în sezonul regular, la Hunedoara, cât și în turul play-off-ului, la Cisnădie, scorul a fost 0-0. Acum, în returul play-off-ului, a fost 3-1 pentru trupa antrenată de Florin Maxim, după ce cea condusă de Claudiu Niculescu deschisese scorul pe stadionul ”Michael Klein”.


Pentru hunedoreni a egalat la 1, în minutul 34, Lucas Câmpan. Arădeanul de 17 ani crescut de Atletico, a beneficiat de o pasă a lui Dorin Pop, un alt tânăr crescut la Arad, de Viitorul, a țâșnit până în 5 metri, de unde l-a lobat pe portar. A fost primul gol în Liga a 2-a pentru Câmpan, care a ajuns în iarnă la finalista Cupei României, după ce și-a făcut mâna în Liga a 3-a, la Progresul Pecica și CS Socodor. Fotbalistul e împrumtat de UTA la Corvinul până la finalul sezonului 2024-2025.


Celelalte reușite ale „corbilor” au purtat semnătura lui Marius Coman (min. 51) și Antonio Bradu (min. 84). În poarta Corvinului a intrat un alt utist, Cristian Blaga, în timp ce Denis Hrezdac a intrat pe teren în minutul 66, în locul căpitanului Neacșa. Arădeanul Marius Chindriș a fost integralist la mijlocul terenului.

Corvinul e pe locul secund în SuperLigă, dar, se știe, nu are drept de promovare în SuperLigă. Pe 15 mai hunedorenii au finala istorică de Cupă, cu Oțelul Galați, la Sibiu.

Clasament



Un comentariu

  1. In poarta Selimbarului un alt jucator imprumutat de UTA, Alexandru Rosca, portar de 20 de ani, 1.86 inaltime.

    2
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button