Fotbal judetean

Felnăcanii au inaugurat cu un „poker” gazonul proaspăt cosmetizat: „Urmează un proiect de refacere a vestiarelor și un nou teren de antrenament”







După aproape o lună, Victoria Felnac s-a întors acasă cu ocazia succesului cu 4-1 cu Nădlacul, pe un covor de iarbă cosmetizat. Peste 10 mii de lei au costat lucrările de aerare, supraînsămânțare și nisipare a gazonului din comuna arădeană, care se deteriorase puțin în ultimul an. Curticenii se lăudau cu cel mai bun „dreptunghi verde” din județ, iar felnăcanii nu au dorit să rămână „datori”. Mai ales că în ultimii ani au avut onoarea să le găzduiască pe Viitorul lui Hagi, Chindia Târgoviște sau Gloria Buzău, pentru antrenamentele de dinaintea partidelor cu UTA, tocmai datorită calității bune a ierbii.



Sabău: „În primul rând, e meritul Primăriei, că a înțeles necesitatea acestei investiții”

Rezultatul e spectaculos, iar Felnacul se laudă – din nou – cu un teren de top. „Am observat că am început să avem probleme cu gazonul și doi-trei ani am avut în plan să facem lucrările pe care am reușit să le facem în ultima lună. Băieții au apreciat efortul nostru, la primul antrenament de săptămâna trecută chiar ziceau că le este cumva milă să intre pe noul gazon, dar rezistă foarte bine. Am și câștigat primul meci oficial pe el, o să mai joace aici și juniorii, suntem foarte mulțumiți de rezultate. În primul rând, e meritul Primăriei, că a înțeles necesitatea acestei investiții, dar și a prietenilor noștri de la Greenfield Oradea și semintedegazon.ro. În curând vom avea și un sistem de irigație modern și totul va fi și mai bine. În vară, se termină și lucrările de la sala de sport din vecinătatea terenului, în plan avem și un teren de antrenament tot acolo, iar domnul primar Ionică Malița are planuri mari și pentru zona vestiarelor. Probabil, vor fi refăcute total pe baza unui proiect un pic mai mare, dar asta în anii ce urmează”, spune Alexandru Sabău, adminstratorul arenei „Momir Dusan”, din Felnac.

Un singur meci au jucat elevii lui Dănuț Mițiți în exil, cel câștigat cu 7-0 contra celor de la Național Sebiș, pe terenul din Horia. În schimb, antrenamentele s-au făcut la Sânpetru German, acolo unde echipele de juniori și-au desfășurat partidele oficiale.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button