Fotbal judetean

Pilu a dat lovitura la Ghioroc și pare a avea culoar bun spre Liga a IV-a: „O satisfacție mare să fim primii, despre promovare vedem la vară”







Frontiera Pilu a făcut un pas mare spre câștigarea seriei a B din Liga a V-a după succesul din complicata deplasare de la Ghioroc. A fost 2-1 pentru băieții lui Valentin Popa, care au avut puterea să treacă peste un penalty generos dictat împotriva lui de Cristian Coroban și sunt la mâna lor pentru promovarea în primul eșalon județean.


Bogdan Roman a punctat primul, după o reluare la colțul scurt la centrarea lui Robert Balogh. Era minutul 28, dar 5 minute mai târziu mingea era pe punctul cu var pentru echipa lui Dănuț Mițiți. De altfel, chiar antrenorului Felnacului, care încă joacă pentru Podgoria a fost implicat în faza de penalty. Daniel Popa a transformat și scorul era 1-1. Același fost atacant al Păulișului a mai avur două ocazii mari, însă cei de la Pilu au fost de mai multe ori periculoși, prin Balogh și Covaci. Așa că reușita ce a decis destinația punctelor a venit pe merit, în minutul 66, când Silviu Panin, fratele lui Cristi Panin, team-managerul lui CFR Cluj, a transformat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri.


Așadar, trei puncte mari pentru Frontiera Pilu, care are trei lungimi în fața contracandidatei din Iratoșu. „Îmi felicit băieții, antrenorul, a fost o victorie pe cât de importantă, pe atât de meritată, pe terenul unei echipe grele a seriei. Am avut ocazii mai multe și mai clare, e adevărat că Popa ne-a și iertat în vreo două rânduri, dar era păcat să pierdem puncte. Suntem primii, e o satisfacție mare și acolo vrem să rămânem până la finalul sezonului. Mai departe, ce va fi, nu știu să spun acum. Depindem și de alegerile locale, personal cred că mă voi retrage dacă Lucian Drăgan nu va mai fi reales primar. Cu dânsul ne-am înțeles pentru un proiect sănătos, în care e prevăzută și o promovare în Liga a 4-a, acum nu știu dacă din acest an sau următorul. Până una alta, la baza sportivă din Pilu s-a lucrat în continuu, arată tot mai bine, iar echipa, după cum se vede, e mereu acolo, pe primele locuri”, a spus Adrian Tocan, președinte și finanțator la Frontiera Pilu.

Formații:

Ghioroc: Speriatu – Suciu, Voica, Popa, Itu (90 Popescu), Savu, Vesa (17 Mițiți), Ardelean, Sîrbu, Albulescu (74 Stoian), Culda.



Pilu: Algeorge – Manolache, Maier (86 Bursache), Rafila, Corduneanu (70 Bejera) – Ciocioiu, Panin, Flueraș, Balogh – Covaci (90 Osvath), Roman.

Arbitri: Cristian Coroban, Gabriel Hărduț, Ionuț Sîrban.

Observator AJF: Marcel Vida

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button