UTA Arad

UTA vinde deja bilete la ultima reprezentație stagională pe teren propriu, pecetluiesc elevii lui Mircea Rednic (și) soarta Craiovei lui Mititelu?







UTA s-a întors azi de la Iași cu alte trei puncte în cont și prima poziție în play-out, cu două runde înainte de finalul sezonului. Mircea Rednic le-a dat liber jucătorilor săi până miercuri dimineață, când e programat primul antrenament din ciclul de pregătire al ultimei partide stagionale de pe teren propriu.


Aceasta va avea loc luni, 6 mai, în cea de-a doua zi de Pași, începând cu ora 18, în fața celor de la FC U Craiova 1948, care au nevoie ca de aer de puncte în zona roșie a clasamentului. Dar, și ieșenii au fost în aceeași postură și „Bătrâna Doamnă” și-a făcut treaba în Copou. După meciul de aseară, Rednic a și spus că se așteaptă la un stadion plin cu oltenii lui Mititelu și sunt toate șansele să fie așa într-o zi de sărbătoare, în care arădenii sunt liberi.


Clubul UTA a pus deja în vânzare online biletele pentru meciul ce consființește despărțirea „roș-albilor” până în luna iulie de propriul public. Acestea pot fi procurate de AICI, prețurile fiind aceleași: 30 de lei la Peluza “Iosif Petschovsky”, 45 de lei la Tribuna II “Gioni Brosovszky” și 60 de lei la Tribuna I “Coco Dumitrescu”.

Dar, tichetele se pot procura și fizic, de marți până vineri, între orele 11-18 și sâmbătă, între orele 10 și 14 de la  fan-shopul echipei, de la demisolul arenei „Francisc Neuman”.

Luni, 6 mai, la casieria din fața Peluzei Sud, de pe Calea Aurel Vlaicu, biletele se găsesc de la ora 14:00 până la startul jocului.



Vă reaminti și că accesul copiilor până la 3 ani este gratuit, în vreme ce copiii până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.

5 comentarii

  1. Zăbovim un bob,, zabava”, pe la excepții de joc și atitudine. STOLNIK. Un jucător care pare doar de lot. Cu timpul iese în atenție prin voința adusa de acasă. Mulți vin cu mana goala.! STOLNIK nu e ceva de milioane, dar de sute și de inima, e !! Mai greșește dar e vioi, dur când trebuie și inteligent când cere faza. Pare un,, laudatio” gratuit, dar nu credeți ca cineva acolo își face datoria ? Cu o Craiova lui Mititelu mergem pe un 1 solist. E visul lui Rednic de a ajuta Dinamo. O ultima palmă pentru câini! ,, Eu v-am salvat deși nu meritați.”.!! Vinderea de bilete la UTA,, ‘flori de liliac la sărbători pascale de neuitat.!!

    18
    5
  2. Ionescu Gavrila ești pe lângă fotbal rău!!! du te la pescuit acolo este mai usor! 1…Mister nu va da meciul la Dinamo, ca nu mai suntem pe vremea lui penalti…..2…, UTA DACA CASTIGA SI TERMINA PE PRIMUL LOC LA UN NUMAR DE PUNCTE PRIMESTE, BANI MAI MULȚI…3…, MISTER vrea să arate că este antrenor adevărat, are nevoie de victorii pentru CVsi istorie!!! 4…DINAMO TREBUIE EA SA ISI CASTIGE MECIURILE CEEA CE NU PREA POATE, IAR DACA PIERDE LA CLUJ, DEGEABA BATE PE UTA!!!! , AI INTELES pescarule Ionescu??!!!

    4
    18
    1. Am înțeles. De ce te superi pe o simpla idee. Rednic la origini, după Hunedoara, e Dinamo. Un Dinamo pe care îl aduce mereu în discuții, semn ca ori regreta, ori nu. O eventuala ,, pace” poate fi o formula pestriță gen prima repriza la Iași.!!

      14
      3
  3. In momentul de fata Rednic e mai prieten cu Mititelu decat cu Nicolescu.
    Nu se uita punctul obtinut anul trecut.
    Nu a uitat galeria nici in campionatul regulat, cand nu i-a injurat pe olteni. Sper sa nu-i injure nici acum, sa o incurajeze pe UTA.

    17
    0
  4. @ TEO, cand ti-ai insirat argumentele, ti-ai avut in considerare si meciul Dinamo – UTA 1-0 din sezonul regulat ? Caci si atunci argumentele (victorie = play off) erau pentru un meci jucat cu cutitele pe masa…si nu a fost asa deloc…

    13
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button