Gloria LT Cermei

Cermeiul a simțit gustul victoriei cu Lipova și acum vrea să bată și Periamul! Iosu: „E cazul să ne luăm revanșa, avem moral și încredere”







Gloria Lunca Teuz Cermei ajunsese cu Sabia lui Damocles deasupra capului după o serie de șase înfrângeri și remiza de la Ineu, perioadă în care fusese băgată sub linie CS Socodor. Adversarul de sâmbăta trecută, Șoimii Lipova, nu era nici el din categoria echipelor în formă, iar „sămădăii” au profitat și au câștigat primul meci al anului și încă la o diferență importantă 4-1.


Printre marcatori s-a numărat și juniorul Alexandru Iosu, care l-a surprins pe Iliescu cu un șut din afara careului ușor deviat. Era minutul 25 și golul de 1-1, căci trupa de pe Mureș trecuse în avantaj prin Passi. Între minutele 66 și 82, Vascinc a reușit „dubla” și Siminic a marcat și el o dată și Cermeiul a ajuns-o pe CS Socodor în clasament. „Am discutat înainte de meci să încercăm să șutăm de la distanță și asta am făcut. Mi-am luat inima în dinți, mingea a fost ușor deviată și mă bucur că am egalat repede pentru echipa mea. În repriza a doua am mai marcat de trei ori și am obținut, zic eu, victoria ce ne deblochează. Aveam mare nevoie de trei puncte, de încrederea și moralul ce ți le dau ele, de acum ar trebuie să ne luăm punctele ce vor salva această echipă. Eu zic că suntem peste contracandidata noastră directă (n.a. CS Socodor), am simțit echipa foarte motivată înainte de meciul cu Lipova și trebuie să rămânem pe linia asta, mai ales că vom avea trei meciuri într-o săptămână. A contat și venirea lângă noi a lui Adrian Rusu, eu zic că de acum putem face puncte împotriva oricărui adversar și pe orice teren”, spune fotabalistul de 18 ani, care e la primul gol în Liga a 3-a. De fapt, Iosu e împrumutat de la Ripensia doar din iarnă, iar la finalul sezonului ar dori să ajungă la o formație de eșalon secund.


Crescut la CSȘ Drobeta Turnu Severin, de Florin Teodorescu și Marian Brihac și trecut apoi la Ripensia, unde a fost pregătit de Gheorghe Marișescu și Mădălin Grunță, Iosu se va reîntâlni în Vinerea Mare, de la ora 18, cu doi dintre fotbaliștii celor de la Periam, cu care a fost coleg la juniorii formației timișorene. „Am rămas prieten cu Rancov și Cristea, vorbim deseori, sper să-i batem vineri, căci avem mai multă nevoie de puncte decât ei. Ne-au învins destul în acest an, de două ori consecutiv, la Periam și e cazul să ne luăm revanșa. Sper să creadă că vor avea meci ușor cu noi, dacă tot ne-au învins în acest sezon și să-i surprindem. Practic, ei sunt salvați, vor juca fără presiune, pot fi mai periculoși pe undeva, dar suntem pregătiți de orice. Știm că avem nevoie de atitudinea din meciul cu Lipova și autoamt lucrurile vot deveni mai simple”, a a dăugat tânărul mijlocaș central.

Cum la dispoziția staffului tehnic au revenit și Balazs și Piț, Cermeiul ar trebui să aibă tot lotul valid pentru meciul de vineri, de la ora 17. Prin urmare, primul „11” ar putea fi următorul: R. Rusu – Hațegan, Lazăr, Siminic, Botaș – Tănase, Iosu – I. Sas, Vasinc, Sevici – Cornicioiu.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button