UTA Arad

Mesajul războinic al lui Adrian Mititelu jr. pentru jucătorii lui FC U Craiova, înainte de meciul cu UTA: „Trebuie să mergem la Arad și să-i omorîm”







FC U Craiova 1948 a trecut cu 3-2 de Universitatea Cluj pentru prima victorie din play-outul SuperLigii și a doua din anul 2024. Oltenii sunt acum la mâna lor pentru ocuparea unui loc ce duce la barajul de menținere/ promovare în primul eșalon, dar cu 6 sau 4 puncte s-ar putea salva și fără a mai întâlni o divizionară secundă.


Adrian Mititelu jr. a fost în vestiarul craiovenilor imediat după ultimul fluier al confruntării cu „șepcile roșii” și ținut un soi de discurs motivațional, în limba engleză, cu bătaie spre meciul de luni, de la Arad, din a doua zi de Paști. Fiul patronului, despre care presa centrală a scris că a stat 10 ore în comă după o supradoză de antidepresive la începutul săptămânii trecute, a vorbit despre sacrifciu, atitudine și s-a uitat mai mereu spre argentinianul Juan Bauza, pe care-l consideră adevăratul lider al echipei.


În finalul discursului, Mititelu jr. s-a referit și la meciul cu UTA, din penultima rundă play-outului. „Trebuie să mergem la Arad și să-i omorîm, e vorba despre a-i omorî noi pe ei. Deci ce o să faceți?”, i-a provocat juniorul pe elevii lui Eugen Trică, iar aceștia au răspuns: „O să-i omorîm!”, după care au urmat aplauze.

După șapte runde din play-out, FCU 1948 este pe locul 14, cu 22 de puncte, cu 12 mai puține decât cele ale UTA-ei, care sunt pe poziția a 7-a. În etapa finală, oltenii vor juca pe teren propriu cu FC Hermannstadt.



8 comentarii

  1. Inchideti farmaciile….daca asa sta treaba…vin clovnii FCU…Reteta sfarsitului de sinucidere…Scandal intre tata-fiu=reteta retrogradarii absolute…Ce idioti…
    Sa ai asa jucatori,sa dai cu piciorul in tot..Caruta cu idioti se rastoarna din nou acolo…Nici nu ma intereseaza,in fapt.
    Acum e acum…Doamne,cat mi-am dorit asta…U.Cluj incepe sa-si traga pe stanga jucatori,ba accidentati,ba nerefacuti..Nu Chipciu,nu Daniel Popa,nici Nistor nu e cert….
    Fratii au belit-o…
    Nelutu e cert,in schimb,face pe prostul,nu stie pe ce jucatori se bazeaza…Serios????

    28
    3
  2. Cu siguranta o echipa cu mult talent individual, din pacate fara un un antrenor cu experienta.

    Mititelu senior si cel junior sint cei care decid cine intra in teren cine iese din teren pe parcursul jocului. Un fel de Gigi Becali care tocmai a cistigat Campionatul !

    Bine, Gigi a cistigat Campionatul din lipsa de consistenta a celorlalte echipe calificate in Playoff care la fel au schimbat antrenorii ca pe sosete pe parcursul acestui sezon.

    Exceptie Hagi (antrenor licentiat) si patron in acelasi timp.

    Familia Mititelu poate retrograda anul acesta din exact acelasi motiv, le place enorm sa decida ce fac cu banii lor investiti in fotbal. Si eu unul, absolut nu-i blamez ! Probabil pentru ei acesti bani investiti in fotbal sint bani „de prisos ai familiei” investiti in fotbal mai de graba din pasiune pentru fotbal si nu neaparat pentru un cistig financiar pe termen lung !

    Cel putin asta face Gigi Becali, care, momentan nu duce lipsa de resurse financiare care sa-i satisfaca pasiunea enorma pentru fotbal.

    Oricum noua ne place, este un cistig imens pentru fotbalul Romanesc !

    7
    5
  3. Gata merge printul antidepresiv în vestiar a văzut ca ia mers cu u cluj gataacum merge la toate meciurile sa I motiveze ,niciodată în viata lor nu vor câștiga la arad

    10
    2
  4. Și o mare iubire,,, alb-albastra ” are legi imanente de atitudine și decenta Pare ca în cealaltă tabăra olteneasca. Construcția, pe baze personale chiar mai nociva ca la Becali. Ceva valori zicem doar pe aici, oprite de visul de mărire al unui patron care a cunoscut celula, dar și opulenta,, boieresaca” a unui fost ospătar. Mititelu are și idei fixe. Crede în Blanuta ca odinioară în papusarii frați Costea. Juniorul Mititelu, nici măcar unul întreg, suferă în rol de print neînțeles. Personaje de tabloide nu aveau cum sa nu pătrundă pe scena deschisa și primitoare a sportului divin. Armonie, efervescenta, provocare, umor, performanta… dumneavoastră decideți.!!

    12
    2
  5. CE ai zis mai-FRANZELA,sa ne omorati?pai,nu e amenintare cu moartea-asta?ia sa ne-o S-sa iti ceri S…cuze de la 11 mii aradeni BOA !!!-bai-FASOLE…TU-gandesti cand vorbesti pe kurr?

    3
    0
  6. Mai bine tacea din gura Mititelu junior. O astfel de declaratie lipsita de fair play, nu face decat sa tulbure apele la Arad si UTA.,Mircea Rednic si elevii lui sa joace cat mai ambitios pt. a castiga acest meci si ai da peste nas lui prea increzutul mititelului jr. ,ceea ce in cazul unei infrangeri sau egal, Minamo ar fi foarte avantajata tinand cont ca, SABAU a lasat in afara lotului pe Chipciu si Popa vezi doamne ca, sunt accidentati si mai ales ca, este minamovist jucand multi ani acolo.Cu siguranta eu cred ca, MINAMO va castiga la U, Cluj iar FCU, Craiova trebuie sa castige la UTA. pt. a mai avea sanse la baraj. Vom vedea ce va fi ? Un meci foarte greu , presiunea mare fiind pe olteni dar eu sper ca, UTA., baietii care vor intra pe teren sa dea totul pt. a castiga acest meci in ciuda arogantului mititelu jr. !!! FORTA UTA Arad, HAI BAIETII, TOT PE PRIMUL LOC SA FITI !!!

    2
    0
  7. Niste patroni-antrenori care frizeaza ridicolul si se mai si bat intre ei, tatal si fiu (iar unul tatal e declarat „prieten” de catre Radnic, din pacate), de aia Craiova mica merita sa retrogradeze, nu pentru ca ar avea o echipa slaba. Managementul si organizarea, macar priceperea in a nu interveni ca sa strici si mai mult, face parte din fenomenul fotbalistic, acolo unde cei doi Mititelu sunt chiar foarte mititei de slabi.
    Cand un motor nu merge si da rateuri, atunci il opresti si-l bagi la un service ca sa verifici si sa repari toate functiunile de baza, nu te pui sa dai si sa accelerezi motorul, doar-doar se isi da drumul singur. Antrenor foarte bun si cunoscut a declarat ca, atunci cand nu merge echipa, trebuie sa mergi inapoi la principii si sa re-implementezi procedurile de baza, ca sa porneasca, vorba aia, „motorul” corect, iar apoi cand incepe sa se unga, va ajunge sa functioneze si performant din nou, insa pana atunci trebuie rabdare sa functioneze cele de baza bine mai intai. Insa, iata ca vin tot felul de atotstiutori fara licenta in domeniu, oameni cu diplomatul dupa ei doar ca sa care prazul pentru pauza lor de masa, si care cred ca fotbalul nu-i mare scofala si ei au descoperit coada la pruna: se pun si ii strang pe jucatori, le explica ca „trebuie sa omoare”, ei repeta strigatul de lupta…si gata, zice ca a motivat echipa, motorul trebuie sa functioneze bine, s-au reparat toate defectiunile asa din strigate, practic nici de antrenor n-ar mai fi nevoie. Ridicol oltenesc, doar acolo au contruit blocul cu macaraua in curtea blocului, iar apoi s-au scarpinat in cap ca nu stiau cum sa scoata macaraua de acolo…

    0
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button