UTA Arad

Rednic a apreciat discursul lui Adrian Mititelu jr. și-l propune la șefia FC U, dar îl și anunță: „Nu au cum să ne omoare, aici (n.a. la Arad) suntem puternici”







Pe finalul prezentului sezon din SuperLigă, soarta a vrut ca Mircea Rednic să decidă soarta a trei dintre fostele sale echipe. UTA a câștigat la Iași și Poli e cu un pas în Liga a 2-a, iar luni, în a doua zi de Paști, la Arad vine FC U Craiova 1948. „Puriul” a antrenat în Bănie în sezonul 2003-2004, când „Știința” încă nu s-a rupt în două și a lucrat, printre alții și cu Adrian Mititelu.


De fapt, nu o dată actualul tehnician al „Bătrânei Doamne” a spus că pentru el adevărata Universitatea Craiova e cea patronată de Mititelu, căruia acum îi dă o sugestie legată de conducerea clubului. „Nu dau sfaturi, dar ar fi bine ca să-l mai lase Adrian senior și pe fiul său în față. Bine, acum o să se zică că eu am tot  interesul, căci, atâta timp cât a condus Adrian Mititelu jr., Luana (n.a. fiica impresar antrenorului celor de la UTA) a transferat 4-5 jucători buni. Cum s-a băgat el, a transferat el…deci eu nu am avut avantaj. Dar, ambii sunt sufletiști și buni, e echipa lor, sunt banii lor. E clar că suferă și-și doresc, dar pe mine mai puțin mă interesează. Pe mine mă interesează ca noi să câștigăm meciul de luni. O să fie o atmosferă frumoasă și îmi doresc foarte mult să terminăm cu o victorie acasă, toată lumea să fie fericită. Avem  numai de câștigat, rămânem pe prima poziție și vedem ultima etapă”, au fost cuvintele lui Rednic.


Acesta a comentat și discursul motivațional al lui Adrian Mititelu jr, care se încheie cu îndemnul: ”Trebuie să mergem la Arad și să-i omorîm”. „Nu știu, dacă ne omoară, în ghilimele. Nu au cum, aici suntem puternici. Dar, mai mult ca sigur, va fi un meci greu, sigur vor juca la maxim. După cum îl cunosc pe Adrian senior, vor avea o primă dublă, e cam ultima șansă a lor. La ei nu mai este loc de calcule, de socoteli, de ce vreți voi. Vin clar după trei puncte, dar noi jucăm acasă, am înțeles că biletele se vând, mai mult ca sigur va fi plin”, a adăugat Mircea Rednic.

Dacă echipa arădeană o va învinge pe FC U Craiova o va ajuta indirect pe Dinamo, după care – însă – Rednic se va afla în situația neplăcută să-și înfrunte echipa de suflet. „Pe mine nu mă interesează de alții, pentru noi toate meciurile sunt importante, sunt grele. Nu facem calcule, în sfârșit, e primul an în care nu facem calcule. Adică facem ca să ne fie bine și ca imagine, acum suntem pe primul loc, mai sunt două meciuri și noi ne urmărim interesul. Și legat de meciul cu Dinamo, să revenim în timp. Ce am zis eu când am venit la UTA în urmă cu un an? Să nu cădem la baraj cu Dinamo. De ce? Pentru ca eu sunt într-o situație aparte, deloc ușoară, o să fiu înjurat. Dar, eu nu cred că are cineva în toată viața asta de jucător, de antrenor, să-mi reproșeze ceva, n-am participat și nu mă interesează de nici o echipă. Pe mine mă interesează echipa mea, pentru că am suferit mult în prima parte, am pus mult suflet, am fost și la un pas să nu mai fiu. Iar dacă Dinamo a ajuns în situația asta, înseamnă că lucrurile nu au fost făcute cum trebuie. E treaba lor, nu e treaba mea, treaba mea e să aliniez cea mai bună formulă, să fiu inspirat la schimbări și să câștigăm cele două meciuri. Eu n-am treabă cu nimeni, nu mă interesează, nu mai vorbiți că sunt dinamovist, nu am nicio treabă. Și la Rapid am fost atâția ani și am luat trofee, pe unde i-am prins i-am bătut, nu am nicio treabă cu nimeni”, a mai anticipat fostul internațional disputa cu „câinii roșii” ce va avea loc pe 12 mai, de la ora 21,30.



5 comentarii

  1. REDNIC , actionar majoritar la UTA.! E omul care este de trei sezoane la Arad, bineinteles cu sezonul care urmeaza .Aici va face performanta cu UTA !

    12
    1
  2. Alte opinii si discutii inutile, „Pe mine nu mă interesează de alții”…si totul e axat pe opinii despre altii, stiri Erevan despre ce ar trebui sa faca familia Mititelu la Craiova si ce-i cu Dinamo si Rapid. Jenant de ridicol…iar lumea sta cu gura cascata si asculta.

    0
    18
  3. ar putea sa pice linistit si mititeii astia,,prea mult 2 echipe de proma liga intr-o urbe CA CRA iova…

    9
    0
  4. Eu as vrea sa pice in liga2a MINAMO si VOLUNTARI !!! Cu acest egal de la Cluj, Minamo are toate sansele sa pice, numai printr-o minune sa scape dar sper ca, bomboana pe coliva sa i-o puna UTA.la ultimil meci.

    7
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button