Fotbal judetean

Surpriză înainte de Paști, cu aer de…Revelion: CS Glogovăţ 2013 – Victoria Felnac  3-1







Dacă  pe teren propriu se descurcă bine, afară Felnacul se metamorfozează și a pierdut din nou în campionatul Ligii a IV-a. De această dată, Glogovățul a profitat de o nouă prestație slabă a băieților lui Mițiți și s-a fără mari probleme, cu 3-1, tabela arătând la un moment dat scorul de neprezentare. Meciul a avut loc pe terenul din Horia, pentru că pe terenul din Vladimirescu sute de srilankezi sărbătoresc…Revelionul.


VI-FE era favorită și prin prisma numeroaselor absențe din tabăra gazdelor. Ianc, Petcuț, Onețiu, Ciobanu și Ruja nu au putut juca astăzi, în timp ce veteranii Șoltesz și Diarra au intrat pe teren cu probleme de ordin medical. Iar oaspeții au avut inițiativa în prima jumătate de oră, dar și o ocazie, prin Drîglă, care a tras de la 19 metri, dar Șoltesz s-a întins și a respins. Nici „Vladi” nu a stat cu mâinile în sân și Țîru și-a arătat prima oară colții cu un șut respins cu greu de sub transversală de Rusu. Și, a venit minutul 36, când Vereș a bătut o lovitură liberă pe colțul scurt, unde a apărut fundașul Mariș, care a inventat o traiectorie ce l-a bătut pe Rusu dintr-un unghi aproape mort. După alte patru minute, Țîru a avut o execuție de autor pe un atac rapid al echipei sale: bară-gol de la 20 de metri.


Așadar, la cabine s-a intrat la scorul de 2-0 pentru amfitrioni, care au găsit rapid și drumul spre golul trei, care – de fapt – a venit din devierea unui fundaș al Victoriei. În minutul 56, Țîru a urmărit o minge lungă și din contra sa cu Istin mingea s-a dus în poartă. Felnăcanii au dat impresia că pot reveni în joc, după reușita de 3-1, semnată Lasc, după cornerul bătut de Drîglă. Doar că vizitatorii nu au avut forța să pună cu adevărat în pericol succesul celor de la Glogovăț, ba, mai mult, Țîru a avut șansa să mai marcheze cu 5 minute înainte de final, doar că a ajuns cu o secundă mai târziu la întâlnirea cu balonul.

 



Dehelean: „Victoria e pe cât de neașteptată pe atât de meritată”

Așadar, formația din Vladimirescu adaugă în clasament trei puncte puțin neașteptate, așa cum a recunoscut inclusiv antrenorul său. „La câte probleme de lot am avut, speram într-un egal în fața celor de la Felnac, după care cred că am ajuns în mintea jucătorilor când le-am spus că azi vreau 11 căpitani în teren. Băieții au făcut un meci excelent, de sacrificiu și l-am avut pe Țîru într-o zi de grație. Așadar, după cum s-a jucat azi, victoria e pe cât de neașteptată pe atât de meritată. Se simte de la meci la meci că suntem tot mai legați, ca și grup, nu știu câte echipe ar fi putut suplini absența atâtor jucători importanți. Aici are un rol foarte important și managerul Flore Rusu și, bineînțeles, autoritățile locale ce ne dau posibilitatea să lucrăm în liniște cu jucători buni, de caracter. Ne simțim apreciați în comunitate și la rândul nostru încercăm să dăm ceva înapoi, iar azi le transmitem tuturor Sărbători luminate!”, e mesajul lui Călin Dehelean.

Sabău: „Nu știu de ce în deplasare avem acest joc slab, fără vână și realizări, trebuie să ne trezim!”

Sunt multe semne de întrebare în tabăra  Felnacului, care riscă destul de mult pe acest final de sezon să iasă din obiectiv, adică un loc printre primele 5 clasate. „Chiar dacă la 0-0 i-am dominat teritorial destul de clar, în afara șutului lui Gârlea nu prea am avut ocazii de gol. Apoi, la singrele lor șuturi pe poartă am luat două goluri și am căzut. Speram să arătăm altfel în repriza a doua, am luat și golul trei, am marcat și noi, dar nu știu de ce în deplasare avem acest joc slab, fără vână și realizări. Ducem multe mingi până în 15-20 de metri, dar acolo ne preciptăm, ne blocăm, ori fotbalul se joacă pe goluri. Dacă nu ne trezim și nu ne unim mai mult, de la magazioner până la conducere, riscăm să pierdem și locul 5, ca să nu zic că noi am fi vrut măcar un loc pe podium. Asta a fost azi, trebuie să strângem rândurile cu Sântana, dar până atunci am vrea să le transmitem felnăcanilor și nu numai Sărbători Fericite”, a spus Alexandru Sabău, directorul administrativ al lui Vi-FE.

Formații:

Glogovăț: Șoltesz – Neag, Mariș, Diarra, Vereș – Lucaci, Vasilca, Doboș, Păulin (64 Domide) – Borhan – Țîru (90 Harhas),

Felnac: Fl. Rusu – Mocan (64 Rozsa), Tugulescu, Istin, Tăutan (85 Morariu) – Leucuța (85 Mitu), Merca (64 Olariu), Tomuț, Drîglă, Pasăre, Lasc (64 Măgulean).

Arbitri: Sebastian Mako – Paul Iovescu, Sergiu Găluți

Observatori AJF: Mircea Toderici, Marian Nedelea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button