UTA Arad

UTA încheie sezonul acasă cu un stadion plin ochi: Peste 10 mii de fani „roș-albi” vor să sărbătorească victoria în play-out!







UTA încheie sezonul 2023-2024 al SuperLigii cu un stadion plin ochi, în a doua zi de Paști, semn că publicul arădean apreciază rezultatele echipei pregătite de Mircea Rednic și dorește să o poarte spre un nou succes ce ar clasa-o în proporție mare pe locul 7 la finalul sezonului. De fapt la ora 18, cea la care începe meciul dintre „Bătrâna Doamnă” și FC U Craiova se va știi dacă Hermannstadt îi mai poate contesta prima poziție din play-out formației „roș-albe”, căci meciul sibienilor cu Poli Iași se dispută la ora 15.


Cert este că în această seară, în tribunele și peluzele arenei „Francisc Neuman” vor lua loc peste 10 mii de suporteri utiști, clubul arădean anunțând de câteva minute sold-outul: ”Sărbătorim Paștele în familia roș-albă cu un stadion plin diseară!”. Mircea Rednic anticipa o astfel de postură încă de vineri: „Mai mult ca sigur va fi plin. O să fie o atmosferă frumoasă și îmi doresc foarte mult să terminăm cu o victorie acasă, toată lumea să fie fericită”.


În peluza destinată susținătorilor echipelor oaspete și-au anunțat prezența și aproximativ 50 de suporteri ai oltenilor, care – la rândul lor – speră să ajungă la cota de puncte ce i-ar trimite cel puțin la barajul de menținere/promovare în SuperLigă.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button