UTA Arad

Calotă, preferat lui Dragos pentru debutul în SuperLigă: „Îmi place mult copilul ăsta, iar cei din Academie trebuie să facă ce zic eu!”







Ca și la meciul de la Iași, Mircea Rednic a abordat partida cu FC U Craiova, ultima de pe teren propriu în acest sezon, cu trei fotbaliști sub vârstă. Pop și Vulturar au ieșit de pe teren în același minut (58), la scorul de 2-0, iar Mihai avea să fie înlocuit în minutul 87. Atunci, pe teren și-au făcut apariția Darius Iurasciuc (18 ani), la al treilea meci pentru prima echipă și Alessio Calotă.


Pentru mijlocașul de bandă de 17 ani vorbim despre debutul absolut în SuperLigă, pe bancă rămânând colegul său de generație, Adrian Dragoș. „Dragoș vine după o accidentare, deci nu e sută la sută, iar mie îmi place copilul ăsta (n.a. Calotă). Mă deranjează că nu joacă acolo(n.a. la echipa U17, în Liga Elitelor). Eu nu mai înțeleg nimic, o să încercăm să avem și un numitor comun, și eu, și Academia. Dar, din moment ce eu zic că un jucător are calitate, trebuie să se facă ce zic eu, nu să se filosofeze. Am participat la meciurile lor, i-am văzut, mi-am dat cu părerea și ei trebuie să țină cont de părerea mea”, a fost mesajul lui Mircea Rednic pentru antrenorii grupei, Costel Bogoșel și Mihai Petcuț, care nu l-au titularizat pe Calotă în cele două manșe a semifinalei cu FCSB.


Alessio Calotă e al 43-lea fotbalist folosit de Mircea Rednic în acest sezon al SuperLigii și odată cu debutul său aduce puncte importante pentru clasificarea Academiei UTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button