UTA Arad

Rednic schimbă „cărțile” cu Rapidul: „M-aș bucura să ni-i dea împrumut pe cei trei, dar în condițiile noastre”







Teoretic, Rareș Pop, Cătălin Vulturar și Claudiu Micovschi au jucat ultimul lor meci pe arena „Francisc Neuman” din postura de jucători ai celor de la UTA. Cei trei vor redeveni fotbaliștii Rapidului începând din această vară, fiind greu de anticipat decizia pe care o vor lua giuleștenii în privința lor. Cu atât mai mult cu cât nu se cunoaște numele noului antrenor și nici obiectivul ce îi va fi impus acestuia.


Probabil, Dan Șucu va dori ca „alb-vișiniii” să atace titlul la anul și atunci ar putea investi din nou în transferuri importante, ce i-ar putea bloca pe cei trei mijlocași care termină excelent sezonul cu UTA și care, în principiu, și-ar dori să mai rămână în „alb-roșu” încă un sezon. Doar că Mircea Rednic nu mai e de acord ca Rapidul să-și impună condițiile la o eventuală prelungire a împrumuturilor. „Toți își doresc să rămână, dar în condițiile noastre. M-aș bucura să ni-i dea Rapidul împrumut pe cei trei, pentru că sunt jucătorii noștri, dar nu în condițiile lor. Și acum sunt niște condiții pe care eu niciodată nu le-aș accepta la un jucător, câte minute să joace. Să fie fericiți că eu am reușit să pun în evidență un jucător pe care ei nu l-au băgat în seamă, nici în lotul super lărgit nu a fost. E vorba despre Micovschi, care – într-adevăr – are calitate, prezență, forță, viteză, exact ce se caută în zilele noastre”, a spus experimentatul antrenor al „Bătrânei Doamne”.


Rednic nu l-ar vedea plecat în special pe Pop și spune și de ce: „Eu zic să mai așteptați cu Rareș, căci acolo e o presiune…Numai când ai pășit acolo, deja toată lumea tremură. E greu la Rapid, eu am fost jucător și antrenor și e greu, e foarte greu¨.

5 comentarii

  1. Cu asemenea evoluții,, rapidistii ” UTA-ei nu pot scăpa unui antrenor giulestean oricare ar fi el.! Îți dai norocul din mana. Am mai spus, Pop creste tehnic vizibil și atinge cote artistice, iar Micovschi, peste Petrila, e aripa de națională.! Bineînțeles ca va conta cum vor fi puși în pagina. Rednic dacă e sa fi câștigat ceva ce doar bănuim și el și noi, e drumul mai ușor de integrare în mecanism pentru înlocuitori. Alta data, cu asperitati și îngrijorare. Nucleul juniorilor vizați pentru echipa mare trebuie lucrați suplimentar cu secunzii lui Rednic. Acum vine perioada când jucătorii, unii, gândesc ca ajunge cu efortul și implicarea. E dimpotrivă, și vacanta are valoare activa, fie și mental.!!

    22
    4
  2. Felicitari echipei si bancii tehnice.

    Primul obiectiv a fost evitarea retrogradarii care s-a materializat cu trei etape inainte de finalul play-out-ului

    Al doilea obiectiv indeplinit ieri, primul loc in play-out ! Si evident banii care ne intereseaza foarte mult !

    Urmeaza al treilea si ultimul obiectival sezonului, cele 40 de puncte care ne-ar da dreptul sa spunem ca Rednic a cristalizat (asa cum ne-a promis !) un nucleu de echipa in jurul careia am putea construii (prin citeva transferuri inspirate) o echipa care sa-si propuna intrarea in play-off in sezonul care urmeaza.

    Astazi Mircea Rednic si-a pus toate chipsurile pe Rares, Mihai si Vulturar jucatori tineri crescuti la Arad iar acestia au livrat victoria la pas, cu largul concurs a lui Lukassen, Omondi Ezekiel, foarte inspirati si mai ales altruisti cu ei insusi.

    Sigur, Pedro a dovedit inca odata ca este un jucator de valoare care in meciuri importante face diferenta pe tabela de marcaj.

    Iacob, favoritul meu, in nota sa obisnuita, foarte sigur pe el si in plus, dirijind o aparare care paradoxal, de aceasta data, s-a dovedit mai sigura ca niciodata impotriva unei echipe de notorietate letala de la mijloc in sus pe faza ofensiva !

    Mergem la Dinamo si MUSAI sa ne luam inapoi punctele pierdute in sezonul regulat … iar la final sa vina primele GRASE la baieti, banca tehnica si la toti cei care si-au adus contributia la rezultatele exceptionale obtinute de Clubul UTA in acest sezon competitional !

    36
    1
  3. Să nu zică miticii că venim să batem Dinamo, eu sper un egal ca prietenie, un pct ei, un pct noi, Hai UTA, hai ARADUL, HAI Corvinul

    9
    10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button