Progresul Pecica

Pecica și-a pierdut invincibilitatea în play-out, la Lipova! Bozian: „Nici nu-mi pot imagina cât pot fi de bucuroși că au venit la 15 puncte în spatele nostru”







La Lipova, Progresul Pecica bifa cea de-a treia deplasare consecutivă în play-outul seriei a 8-a a Ligii a III-a, iar semnale că lucrurile puteau ieși rău existau din precedentele două meciuri. La Socodor și Ineu. „galben-albaștrii” au intrat foarte greu în joc, doar că au avut forța să rezolve cele două meciuri, lucru ce nu s-a mai întâmplat și în „intermediara” de după Paști.


Până în minutul 24, Burtic fusese deja învins de Andrieș și Nica, iar colegii săi nu au găsit deloc drumul spre gol, chiar dacă au avut trei-patru ocazii importante. Cea mai mare i-a aparținut lui Bogdan Bozian, care intrase să-și ajute echipa și din teren, doar că mingea trimisă după clinciul cu Bain s-a dus în transversală. „Chiar dacă acea fază era prin minutul 80 și ceva, dacă am fi marcat, cred că intram serios în joc pentru o remiză. Așa, atacat în gol până la final și plătim începutul moale de meci. Pe undeva, e uman să-ți pierzi din concentrare din moment ce câștigasem și matematic locul 5, doar că mereu încercăm să le spunem jucătorilor că mentalitatea în fotbal e cea mai importantă. Trebuie să intri mereu pe teren cu ideea de a câștiga, de a fi mai bun decât adversarul, indiferent de cât te ajută sau nu punctele. Așa că subconștientul a lucrat în defavoarea noastră, am intrat pe vârfuri pe teren și ei ne-au taxat, pe fondul unei atitudini bune din partea lor. Dar, aveam destul timp la dispoziție să întoarcem meciul, doar că pe terenul execrabil pe care am jucat ne-am chinuit să ne facem jocul. Sigur, terenul a fost rău și pentru ei, dar la 2-0 le-a fost simplu să facă un joc de distrugere, pe când noi eram obligați să atacăm”, a spus Bozian, cel care e jucător și antrenor la Pecica, alături de Dan Stupar.


Pe de altă parte, experimentatul mijlocaș ofensiv nu și-a explicat unele gesturi ale gazdelor. „Eu și colegii mei am auzit de pe margine îndemnuri la gesturi violente la adresa noastră, gen: <<Rupe-l, lovește-l!>> și nu știm de unde până unde. Chiar dacă i-am bătut de trei ori în acest sezon, o dată în Cupă, a fost fair-play, nu existau polițe de plătit, dar mă rog, fiecare cât și cum înțelege să se comporte. Apoi, i-am auzit cântând de mama focului în vestiar, nici nu-mi pot imagina cât pot fi de bucuroși că au venit la 15 puncte în spatele nostru. Noi îi felicităm pentru victoria de azi, să zicem că au meritat-o, dar mai modestie nu strică”, a adăugat Bozian.

Şoimii Lipova – Progresul Pecica  2-0

Cum s-au marcat golurile:



1-0 (min. 8): Pe o contră, mingea ajunge la Mario Andrieș la marginea careului și acesta trage puternic în dreapta lui Burtic

2-0 (min. 24): Adelin Nica prinde un voleu frumos de la 13 metri lateral stânga și Burtic nu mai are ce face

Formații:

Lipova: Iliescu – Petruț, Bain, Fieraru (93 Candreanu), Vlad – Brad, Bălașa, D. Salka, A. Nica (80 Bokse) – Șimăndan (79 Chelea), Andrieș. Antrenor: Norbert Polgar

Pecica: Burtic (46 Gakos) – Moraru, Nasiru, Wild, F. Nortey (46 Bănățan) – A. Iuga (34 Shiaondo), Arsene – M. Salka (34 Pășcălău), L. Bodri, Răchită – Borcea (72 Bozian). Antrenori: Dan Stupar și Bogdan Bozian

Arbitri: Raul Chiorean (Satu Mare) – Alexandru Turian (Zalău), Lazăr Seiche (Sânmihaiu Almaşului – Sălaj)

Observatori: Zaharie Ciev, Dorin Micșa (ambii din Timişoara)

4 comentarii

  1. Am o singura intrebare pentru Bozi . Cand au invins cu 3-0 la Lipova nu a fost terenul rau ??? Lipova va invins pentru prima data in acest an competitional si jucatori au fost fericiti. De cate ori ati terminat in fata Lipovei ? Niciodata. Oricum felicitari pentru locul 5 si mult succes in continuare

    2
    0
  2. Felicitări pentru victorie. Pecica a pierdut locul de play off datorita Lipovei care ia trimis în play off pe Buziaș

    1
    0
  3. Domnule Bozian sa stii ca aroganta ta nu isi are rost. De cand sunteti voi in liga 3 nu ati marcat 8 goluri in total Lipovei. Si da jucatorii s-au bucurat pentru victorie pentru ca ei nu stiu ce-i o victorie in playout tinanad cont ca Lipova nu a fost niciodata in playout comparativ cu Pecica care are abonament in zona asta. Daca vrem sa fim rai putem scrie ca si pentru voi a fost greu aerul in playoff si de asta ati buctat-o si ati ramas in locul unde va descurcati voi cel mai bine in playout. Si voi ar trebui sa va bucurati ca niciodata pana anul asta nu ati fost peste Soimii in clasament. Asa ca domnule arogant ia o pauza ca vorbele tale nu isi au rostul. Plus ca ai jucat si tu o mica perioada la Lipova.

    2
    3
  4. În loc sa vezi meritul gazdelor ridici in slavi o echipa care nu este cu mult peste ce se scrie iar punctele din clasament nu mai conteaza cand joci cu ambitie si determinare ceea ce sa vazut si ieri!!

    Declaratia antrenorului este clar una de frustrare si chiar il indemn sa fie focusat el pe echipa lui pentru ca a pierdut meciul clar!! Nu mai cauta scuze si circumstante “Capelo” de Pecica, ca tot nimeni esti!! Lipsa ta de respect fata de adversar te va costa mai devreme sau mai tarziu iar ca antrenor ar trebui sa fi invatat deja asta! Bafta slabule!!

    1
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button