Liga a 2-aSuperliga

Gloria Buzău revine în elita fotbalului românesc după 15 ani, Dumitrașcu sau Șteau își vor înfrunta foștii colegi de la UTA!







UTA își cunoaște primii noi adversari în sezonul ce vine al SuperLigii. După Unirea Slobozia, în SuperLigă a promovat și Gloria Buzău, echipă care a învins-o cu 3-0 în această seară chiar pe trupa lui Adrian Mihalcea. Daniel Benzar ( 67′ și 90+2′) și Alexandru Dandea (71′) au fost marcatorii disputei din Parcul Crâng și buzoienii lui Andrei Prepeliță fac punctaj de elită. Asta chiar dacă sunt doar pe locul 4, după Corvinul și Șelimbăr, care – însă – nu au drept de promovare.


Așadar, Denis Dumitrașcu și Raul Steau revin rapid în SuperLigă cu Gloria, care anul trecut pierduse promovarea la baraj în fața UTA-ei lui Mircea Rednic, când erau antrenați de Adi Mihalcea, nimeni altul decât campionul ligii secunde cu Slobozia. Echipa din Buzău va juca din nou în prima ligă după 15 ani!


Mâine, runda cu numărul 9 din play-offul ligii secunde continuă cu Șelimbăr – Mioveni (ora 17) și Corvinul – Csikszereda M. Ciuc (ora 17,30).

FOTO: buzau.net

Clasament



 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button