UTA Arad

Portughezul Pedro a ajuns la cota 4 goluri pentru UTA: „Un sezon bun pentru mine, dar echipa putea mai mult, să fie în play-off”







Mircea Rednic a mutat, din nou, inspirat și în meciul cu FC U Craiova, câștigat cu 3-1 de UTA în penultima etapă a play-outului SuperLigii. În minutul 58, l-a introdus pe teren pe Joao Pedro, iar portughezul a marcat 8 minute mai târziu golul ce a liniștit defintiv partia cu oltenii cu o execuție văzută și în meciul cu Voluntari, tot din play-out: șut pe jos la colțul scurt, de la 14-15 metri.


Mijlocașul trecut și prin MLS, unde a împărțit același vestiar cu Zlatan Ibrahimovic, a ajuns – astfel – la patru goluri stagionale, două cu FC U Craiova și tot atâtea cu Voluntari. Doar că în fața oltenilor le-a distribuit în partide diferite. „Am vrut să terminăm acasă în cel mai bun mod posibil și am reușit asta. An fi putut să marcăm mai mult, au avut și ei șanse, dar – până la urmă – scorul e corect și suntem foarte fericiți. Am venit la Arad pe sfârșit de ianuarie, dar  vorbisem cu Diogo (n.a. Rodrigues), care mi-a spus ce era aici. Am reușit să obținem locul 7, dar pentru mine rămâne impresia ca puteam mai mult, puteam să fim în play-off. Dar, am pierdut atunci la Dinamo, acum trebuie să încheiem sezonul perfect, cu o victorie și să terminăm campionatul perfect”, a spus mijlocașul lusitan.


Întrebat care e secretul rezultatelor pozitive din ultimul timp, Pedro a adăugat: „Momentul echipei e foarte important, iar noi de la meciul cu Petrolul am simțit că suntem mai încrezători. Am fost foarte relaxați și asta se vede atunci când totul e pozitiv, totul merge bine pentru noi. Acesta e fotbalul, e la fel și aici, și în Portugalia, momentul e totul”.

Fiindcă Freitas a plecat deja, iar uruguaianul Lopez pare și el ieșit din planurile lui Mircea Rednic din moment ce nu a intrat nici azi pe teren, probabil Joao Pedro va fi singurul mijlocaș central senior care va continua în „alb-roșu” și sezonul ce vine. Ar mai fi și Fabry, dar slovacul e „decarul” clasic. „Mingea nu e la mine, am semnat contract pe 6 luni, clubul are opțiune de prelungire pentru un an, ei trebuie să decidă. Eu știu că în aceste meciuri am dat totul și niciodată nu am crezut că pot să termin sezonul cu 4 goluri. Poate mai reușesc, dar pentru mine e o performanță bună, un sezon bun, iar acum clubul decide”, a mai declarat lusitanul.

Joao Pedro are 31 de ani, este cotat la 400 de mii de euro pe transfermarkt și a strâns 569 de minute oficiale pentru UTA din 12 februarie încoace.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button