UTA Arad

Meszar aduce un argument în plus pentru o victorie a UTA-ei cu Dinamo: „Jucătorii vor da totul ca să rămână la clubul nostru”







Toate cele cinci partide din ultima etapă a play-outului SuperLigii se vor disputa duminică, de la ora 21,30, însă marea parte a reflectoarelor vor fi puse pe duelul de pe „Arcul de Triumf”, dintre Dinamo și UTA. „Câinii roșii” riscă serios să se întoarcă după doar un sezon la „matineu”, mai ales că nu mai stau la mâna lor.


Chiar dacă ar învinge formația arădeană, trupa lui Kopic are nevoie ca două dintre FC Botoșani (în deplasare, la Galați), FC Voluntari (acasă, cu U. Cluj) și Poli Iași (acasă, cu Petrolul) să piardă, iar FC U Craiova să nu o bată acasă pe Hermannstadt. Și asta ca să ajungă pe loc de baraj de menținere/promovare în SuperLigă. Pe de altă parte, dacă toate „indirectele” i-ar fi favorabile, Dinamo s-ar putea salva și fără baraj, evident cu aceeași condiție, să ia toate punctele din disputa cu campioana play-outului.


Într-o intervenție la ProSport Live, Alexandru Meszar a vorbit despre argumentele pentru un rezultat pozitiv ale utiștilo în „ciocnirea” cu Dinamo. „Vă spun sincer, meciul acesta va fi abordat ca și cu oricare alt adversar la fel. Jucătorii urmăresc în prim-plan banul, iar prima este la fel ca în oricare alt meci. Având în vedere și că sunt mulți jucători străini, cred că nu se pune problema de atitudine. Mai ales că majoritatea jucătorilor nu sunt anunțați dacă dorim prelungirea colaborării cu ei și sunt sigur că și în acest meci vor da totul ca să rămână la clubul nostru. Deci, dorim să încheiem cu o victorie, cum am încheiat și acasă, în fața publicului”, a spus conducătorul de facto al „Bătrânei Doamne”.

Și Mircea Rednic a garatat că echipa sa va juca la victorie pe „Arcul de Triumf”. „Ne-am propus primul loc, suntem pe primul loc, dar acum vrem să facem 40 de puncte, ăsta e obiectivul nostru. Mai sunt trei puncte în joc, mergem să le obținem. Nu conteaază că sunt eu sunt dinamovist, am bătut Craiova, am bătut Botoșani, Voluntari, Iași, haideți să facă și ei ceva pentru ei. Eu mi-am făcut datoria cu vârf și îndesat, dar sunt antrenorul UTA-ei, aici lumea mă iubește, sunt respectat. Aici am renăscut, cariera mea intrase puțin în umbră, aici am renăscut. Nu e vina mea, e vina celor de la Dinamo că nu au mers pe mâna mea, în frunte cu marele administrator care stă de 4 ani, e și lăudat și-și ia salariul de atâta timp. Sunt profesionist, ajutați-vă voi! Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”, a fost mesajul lui Rednic.

Meciul Dinamo – UTA va fi transmis în direct duminică seara, de la ora 21,30, pe Digi Sport 1.



FOTO: Bogdan Berlovan

8 comentarii

  1. GHILOTINA.. Instrument de execuție pe la Revoluția franceza datorat medicului. GUILLOTIN. Un satar care gliseaza de la înălțime spre gatul condamnatului. Era socotit,, uman ” ! La Dinamo ce contează o retrogradare, când de fapt istoric trebuiau sa dispară după Scornicești, Moreni, sau Victoria.? În toate variantele le dorim, creștinește, retrogradare ușoară.,!!

    31
    6
  2. Nea@Ionescu Gavrila….Pai,condamnatii nu aveau de ales,scula lui Guillotin era considerata mai putin barbara,pe deoparte dar mai spectaculoasa…doar ca echipa care a distrus fotbalul romanesc,MINAMO,s-a autoflagelat,s-a sinucis cu toate pilele,proptele si oamenii din structurile vechi….
    Sa nu uitam ca s-a modificat doar pentru ei numarul de echipe in Liga I,de ne-au satirizat toti de pe mapamond…
    I-au ajutat structurile din toate partile,toti securicii si militienii,acum politici(nu Politic)…
    Este strigator la cer,ca toate canalele TV,presa miticiana,A-nalistii JIJItv,sa-i regrete…De ce sa-i regrete???
    Trebuie defiintati pe veci!!!Amin!!!
    Cum sa ai sute de milioane Euroi datorii,insolventa de carton,se taie datoriile ca si cum nu ar fi fost si sa ramai in cca 1,8 milioane dar nu intri in faliment si dezafiliere directa????
    Vai de mama lor…Abia astept ziua de duminica…..
    Coach,Mister,Nea Mircea sau cum vrea dansul….are treaba la stabilirea lotului,cantonament,etc…La UTA,bineinteles

    24
    3
  3. Câtă nemernicie poate fi în presa centrală. S-a trezit și Pârcălab, dorește să ne dăm din fața lui Dinamo. Și ăsta a uitat că a plecat la fotbalul mare de la o echipă cu un trecut mare și neîntinat. Doresc din tot sufletul să batem această echipă care mulți ani a fost ca un cancer al fotbalului românesc. D-l Rednic nu cred că se va preta la propunerea d-lui Pârcălab și va alinia cea mai bună echipă și va pregăți meciul foarte bine. Va avea stima veșnică a arădenilor.

    27
    0
  4. Pe langa echipele amintite de dumneavoastra domnule Ionescu in 1990 trebuia sa dispara si Steaua.Sa nu eludam acest aspect.Ambele echipe Dinamo si Steaua au facut la fel de mult rau celorlalte concurente carora le-au luat decenii la rand cei mai buni jucatori( de multe ori din ordin departamental) si le-au impus de multe ori sa se dea la o parte din calea lor.Fara ele sunt convins ca UTA ar fi avut mult mai multe titluri de campioana cucerite.Baronul Neuman era tanar si ambitios si ar fi investit in continuare in clubul creat de el.

    18
    0
  5. Mister Mircea Rednic sa nu se i-a dupa Ion Parcalab sa o lase mai moale cu, Minamo ca, aceasta echipa l-a facut mare fotbalist. Dar sa nu uite acest domnu Ion Parcalab fost mare jucator la Minamo si trecut si pe la UTA. ca, tot acest club Minamo impreuna cu, liderii galeriei, i-a dat papucii plecand pe usa din dos, un gest foarte urat de neacceptat fata de un jucator emblematic cat si ca, antrenor . Si acuma vine Domnul Parcalab sa il avertizeze ? Nu domnule Parcalab , Mircea Rednic trebuie sa joace cu, toti titularii ,sa ii mobilizeze pt. a castiga acest ultim meci , sa joace corect pt. ca, acest club UTA Arad sa nu isi pateze imaginea pt. Minamo. Sa o luati in barba domnule Parcalab cu, Minamo al vostru, in liga2a cu Voi !!! FORTA UTA Arad, HAI BAIETII , castigati sa nu se mai gandeasca la a scapa de retrogradare , scapati voi de ei din superliga !!!

    11
    1
  6. Asa este domnule Marius Stern, MINAMO si Steaua ,inainte de 1990, luau cei mai buni jucatori de la echipele din tara si de aceea au luat atatea si atatea campionate si cupe ale Romaniei . Acuma Minamo este praf iar Steaua este inpartita in doua de nici nu stii care este cea adevarata ,acuma nu mai merge cu, acaparatul de jucatori pe de-a moaca !!! LIGA 2a cu voi Minamovistilor, acolo sa stati cat mai mult posibil ,va ajunge cate decenii la rand a-ti domnit cu forta !!!

    6
    1
  7. Prin. ’62. vine Parcalab la Dinamo. Atunci aveam și eu tot ce trebuie unui susținător UTA. Discernământ, loialitate și un entuziasm greu de explicat în condițiile unui campionat mistificat dal fine al cappo. Pentru Parcalab,, UTA primește pe Szakacs, Sellymesi, Sasu. UTA va mai ridica un Parcalab în timp, PANTEA, Asta luat de Steaua. Parcalab, era frate vitreg cu COCO, și-l adusese la Arad pentru supravegherea juvenila, ce la el cam aluneca. Mai târziu porecla lui era,, BABA „!! În schimb ca și la Gornea, a explodat MIRCEA SASU.!! O, aripa sau vârf de mare calibru, l-a dus UTA, la național. Era băimărean din SASAR. Ma străduiesc mereu între marii jucători ai UTA să-i fac loc într-o echipa oll-time. Lui și portarului Narcis Coman, alt prieten ca Sasu, prieten din păcate al paharului.

    7
    0
  8. Da cine-i Dinamo , de pe toate canalele de televiziune îi plângere soarta las că nu crapă vreo șapte opt ani să stea să mediteze acolo în liga a doua !!! ????????????

    7
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button