Fotbal juniori

Două medalii de aur și una de argint pentru Atletico la turneul final „Național Sfinx”







Turneul organizat de Atletico Arad, în parteneriat cu agenția Sfinx Football, având și susținerea Danone România, s-a încheiat cu rezultate excelente pentru copiii de la clubul „galben-negru”: două generații au fost învingătoare iar una a încheiat întrecerea pe poziția secundă.


Atletico 2011 a triumfat după loteria penalty-urilor


Grupa 2011 a încheiat grupa fără gol primit: 4-0 cu CSM Lugoj, 9-0 cu DIDI Junior Iași, 0-0 cu Viitorul Arad și 10-0 cu Juventus Oradea. În semifinale, băieții lui Mihai Roșca și Remus Lung au trecut cu 1-0 de UTA, iar în ultimul act i-au învins pe cei de la LPS Banatul Timișoara la lovituri de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul era 2-2. Trofeul de cel mai bun jucător al categoriei a fost adjudecat de Darius Popa, Andrei Burchardt a câștigat titlul de golgeter, în timp ce Laurențiu Selejan a fost inclus în „Echipa Turneului”. Au mai primit diplome: Luca Madoș, Andrei Barta, Casian Rozniciuc, Denis Buzea, Luca Funău, Ianis Baltag și Ștefan Roman. Lotul complet arădean i-a reunit, pe lângă cei menționați, pe Rareș Giurgiu, Vittorio Gallizioli, Carol Bîtea, Ștefan Roman, Andrei Borlan, Tudor Miheț, Ianis Mihăieș și Sanders Fricățel.

Doar Electrica a fost peste Atletico 2012



Generația 2012 a luat medalia de argint. Traseul din grupe: 1-2 cu Electrica Timișoara, 2-0 cu Dasschool Chișinău, 3-0 cu CSS Sighișoara și 2-0 cu CSM Reșița. În semifinală a fost 4-0 contra lui U Evolution Cluj, apoi, finala a însemnat a doua întâlnire cu timișorenii de la Electrica. Cei de pe malul Begăi s-au impus la loviturile de departajare, după 0-0 la finalul timpului regulamentar. Andrei Țone, Andrei Oprean – David Secianschi, Adrian Pop, Claudiu Oniga, Luca Burcă, Yanis Iamandii, Matei Gorea, Luca Muraru (jucătorul turneului, inclus și în cea mai bună echipă a categoriei), Abel Ojog, Dominick Beserman, Tudor Lăzărescu, Stanislav Fricățel, Yona Stan, Ruben Frățilă (cel mai bun jucător al echipei), Adam Mihăiță și Mihai Oprea (parte din echipa turneului).

Succes tot la penalty-uri și pentru Atletico 2016

„Tripla” de medalii a fost completată de grupa 2016, antrenată de Adrian Petruț. Arădenii au câștigat o grupă cu Auto Timișoara (scor 2-3), Unirea Ungheni (5-3), CS Dumbrăvița (6-4) și Alma Sibiu (4-2). A urmat 2-0 în semifinală cu Galactic Bistrița și victorie la penalty-uri cu ACS Chinteni, după 2-2 în timpul regulamentar. Efectivul Atletico: Lucas Avram, Luca Beleiu-Orțan, Kevin Bodi, Adrian Boicu, Rareș Dragalina, Matei Hoffmann, Mihnea Mojic, Radu Petruți, Rafael Pintea, Filip Ruji, Rareș Ursulescu, Luca Henț, Luca Kurek, Zian Rozniciuc (ales în echipa Turneului), Mathias Bolcaș, Victor Ciobanu-Jurchelea, Rareș Rogojan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button