Alte sporturi

Caravana Sportului Arădean pleacă din nou la drum: Prima acțiune va avea loc sâmbătă, în Parcul „Regina Maria“!

Caravana sportului arădean, proiectul deputatului Sergiu Bîlcea, cu sprijinul Centrului Cultural Județean Arad (director Ioana Engelhardt), va ajunge și în acest an în cartierele din oraș. În cadrul proiectului, pe 11, 18 și 25 mai, între orele 14 și 18, în Parcul Regina Maria (Orizont, Micălaca), Parcul Europa (Polivalentă) și terenul de sport din Bujac, baschetul, fotbalul (chiar și pentru nevăzători), gimnastica, halterele, handbalul, înotul, judo-ul, kaiacul, atletismul, luptele, artele marțiale, tenisul de masă, voleiul, dansul sportiv, șahul, fitnessul, twirlingul sau aerobicul sunt sporturile care le vor face cu ochiul copiilor.

În cadrul Caravanei Sportului Arădean, cluburile vor avea standuri de promovare a activității pe care o desfășoară, cu scopul de a atrage cât mai mulți tineri spre sport. De asemenea, o parte dintre grupările participante vor face demonstrații la fața locului. „Sportul înseamnă viață sănătoasă și disciplină. Am gândit Caravana Sportului Arădean ca o invitație la sport și  mișcare în aer liber. Aducem împreună cluburile sportive, copiii, tinerii și familiile lor la evenimente plăcute, distractive. Cluburile oferă demonstrații și informații, îndrumă participanții la exerciții. Primul pas este distracția în aer liber, pasul următor este înscrierea la o disciplină sportivă și, de ce nu, pasul spre sportul de performanță. Vă așteptăm cu drag!”  –  transmite Sergiu Bîlcea, deputat la Parlamentul României și inițiatorul proiectului Caravana Sportului Arădean.

Și în acest an, Caravana sportului arădean și este pus în practică de cu ajutorul „Asociației activi și mai puternici împreună”, reprezentată de profesorii Mircea Crișan și Mircea Pința.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button