UTA Arad

Miracol de Paștele Morților: Hakim Abdallah – iertat de patru etape de suspendare și poate juca pentru Dinamo în meciul cu UTA!







Dinamo primește o veste bună înainte de meciul cu UTA Arad, de dumincă, de la ora 21,30 (Digi Sport 1), decisiv pentru salvarea de la retrogradare a „câinilor roșii”. Antrenorul Zeljko Kopic se va putea baza și pe Hakim Abdallah (26 de ani) , care a scăpat miraculos de nu mai puțin de patru etape de suspendare!?


În runda a 6-a a plat-outului, atacantul din Madagascar a fost eliminat direct cu Botoșaniul, pentru o intervenție foarte dură asupra ex. utistului Romario Benzar, iar verdictul Comisiei a fost pe măsură: 6 etape de suspendare Dinamo a făcut imediat recurs și a avut câștig de cauză. Comisia de Recurs i-a redus lui Hakim Abdallah suspendarea la doar două etape, pe care atacantul a ispășit-o deja. ”SC DINAMO 1948 SA vs CDE A LPF – Sancțiune disciplinară. Admite recursul. Desființează Hotărârea CDE nr. 139/30.04.2024. În temeiul art. 63.1. lit. a), raportat la art. 63.2.4 lit. a) teza 1 din Regulamentul Disciplinar, sancționează jucătorul Abdallah Hakim Djamel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 10.000 lei. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință nepublică la sediul LPF, azi, 10.05.2024”, se arată în decizia Comisiei.


Dinamo este obligată să câștige cu UTA pentru a speră că mai rămâne în SuperLigă, dar victoria nu este suficientă. Pentru a prinde un loc de baraj, Dinamo are nevoie ca două dintre FC Botoșani, FC Voluntari, Poli Iași și FCU Craiova să piardă sau, doar în cazul oltenilor, să obțină cel mult un punct, în ultima etapă. Dar, bucureștenii se pot salva și direct dacă Botoșani, Voluntari și Poli Iași pierd pe linie, iar FCU Craiova obține maximum un egal. Evident, și în acest e nevoie de trei puncte în compania echipei antrenată de Mircea Rednic.

Altfel, dinamoviștii rămân cu probleme de efectiv în special în defensivă. Fundașul Darko Velkovski s-a accidentat la un antrenament al echipei bucureștene din această săptămână și a încheiat conturile cu acest sezon. Edgar Ie, tot fundaș central, e și el accidentat, ca și Astrit Selmani, atacantul kosovar de 26 de ani al „câinilor”.



12 comentarii

  1. E de mirare?Nu le-ar fi rusine????PE FATA!!!!!!!!!!…
    Eu sunt de parere ca ar trebui facuta repede o derogare militienilor,pentru niste transferuri…dar asta inca de astazi…:-)))
    Cu atat mai mult trebuie sa-i batem!
    Nici nu vreau sa ma gandesc la alte scenarii de genul sicanari in privat,amenintari,etc…Exact ca si pe vremea comunistilor.
    Urmeaza ca ministrul de interne sa dea niste telefoane…
    Aveti grija baieti cu ce avion va deplasati..Poate va deturneaza si ajungeti prin Bangladesh sau poate va gaseste ceva prin bagaje..
    Ordinarii ar fi in stare…

    35
    5
  2. ,, Toate pânzele sus ” pentru cine trebuie.! E limpede ca și un Dinamo în cea mai buna zi nu ar putea învinge revelația întregului campionat. O echipa UTA, afara de o valoare pusa pe masa, mai joaca și fără inhibiție. Și atunci încep construcțiile bizare de scenariu ,, pro domo”. Întotdeauna se începe cu arbitrul, care, am văzut la Bayern-Real poate fluiera a paguba deși madrilenii erau de mult câștigătorii morali, a unei partide cu sens unic. Apoi o galerie Dinamo care poate da,, foc” propriei corăbii. UTA, ca entitate morala va pune o pecete corecta disputei. Atenție, pecete cu ambele variante, pentru care le mulțumim anticipat.!!

    28
    2
  3. ….si cu ce ne afectează chestia asta pe noi? Poate intra pe teren si iohanescu cu falcuțu si cu toata cloaca cca si frf … tot acolo e daca castiga dinamo , si celelalte nu pierd…. La revedere mimao in Liga a II-a !

    7
    11
  4. Lui Abdallah trebuia sa-i dea 6 ani cu executare pentru tentativa de omor,nu 6 etape!!!
    Pana deseara se va intruni din nou vreo comisie!!!
    -UTA va trebuie sa joace in maxim 8 jucatori si fara portar,obligatoriu 4 juniori pe teren concomitent.
    -I se va interzice lui Mister accesul pe Arcul de Triumf.
    -Botosani,FCU,Iasi si Voluntari pierd la masa verde..
    Simplu…S-a rezolvat!

    24
    3
  5. Abeid 6 etape pentru un scuipat (ok,gest foarte urat) , asta il gaureste in cap si il lasa fara o bucata de scalp si par,ii da tot 6 etape si il iarta de 4..INCREDIBIL!!!!

    34
    0
  6. neprezentare

    de ce stricati bani//nu mergeti economisiti bani
    nu mergeti nu trebuie platiti o droaie de inchizatori de ochi
    nu mergeti nu primiti injuraturi si…

    alte multe beneficii

    1
    5
  7. Gata, astia de la comisia de disciplina au gasit solutia pt. a o ajuta pe disperata Minamo, l-au dat voie sa joace lui Abdallah asta sa joace tocmai la tanc, asta care i-a facut capul franjuri lui Benzar,n-au mai tinut cont de cele inca cele 4 etape de stat pe bara, Minamo sa scape asta este interesul, frica sa nu se intample vreo surpriza cu, UTA. !!! Lui Abeid i-au dat tot 6 etape pt. un gest urat intradevar dar nu sa isi puna in pericol adversarul si totusi nu a fost iertat ? Asta mai este lege de a judeca corect ? Domne dar si astia din TV. de sport , sunt disperati ca, pica Minamo,fac tot felul de calcule, se roaga domne sa nu pice Minamo echipa lui peste prajit. Si chiar daca o sa castige cu, UTA., asta va depinde de ce formatie va alinia Mircea Rednic si cat de motivati vor fi jucatorii, si chiar daca UTA., baietii vor juca la un rezultat favorabil, cred ca, astia de la Comisia centrala de arbitraj, va sti ei foarte bine pt. a pune un arbitru prominamo cum a fost Hategan minamovistul in meciul cu Poli Iasi. SA PICE MINAMO, ASTA IMI DORESC !!! FORTA UTA Arad.

    7
    1
  8. Să fie pentru toți bine, eu propun să fie arbitru pixie (pufuleț), și unul din margine să fie antonel(pufarin), am spus prin toamnă UTA va fi în fața Galațiului și petrolului, am spus doresc un egal cu milițienii, așa prietenește! FORZA UTA ORIUNDE, ORICÂND

    6
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button