Cluburi polivalente

Atleta Vanessa Oriaku face barem de Campionatele Mondiale U 20, luptătoarea Anna Maria Hotăran ia „argintul” la un puternic turneu internațional!În acest weekend, pe cochetul și modernul stadion „Nicolae Mărășeascu” din Craiova, a avut loc prima etapă a Campionatelor Naționale rezervate seniorilor, tineretului (U23) și juniorilor I (U20) .


Iar sportivii de la CSȘ Gloria Arad au avut rezultate bune, după cum urmează:


Vanessa Oriaku (dublă legitimare CSS “Gloria” Arad-CS Atleții Arădeni, elevă la Colegiul de Arte “Sabin Drăgoi” Arad) – 49.98m, locul 1️ la aruncarea suliței (Juniori 1)

Mihai Motorca (dublă legitimare CSS “Gloria” Arad-CSM Arad, elev la Liceul Tehnologic “Francisc Neumann” Arad) – 54.15m, locul 1️ la aruncarea discului (Juniori 1)

Leonardo Igreț – 11.40s, locul 9 la 100m (Juniori 1) și 22.80s, locul 9 la 200m (record personal la Juniori 1)După ce Mihai Motorca a obținut la sfârșitul anului trecut baremul pentru calificare la Campionatul Mondial U20, cea de a șasea aruncare din concursul de azi (49.98m) a însemnat și pentru Vanessa Oriaku realizarea baremului pentru calificarea la „mondialele”. Competiția va avea loc la Lima (Peru), în perioada 26 și 31 august.

Profesorilor secției de atletism de la CSȘ Gloria sunt Constantin Miclea, Zoltan Szabo și Denis Both.

Anna Maria Hotăran – pe locul 2 la Turneul Internațional de Lupte U17 “Constantin Alexandru & Ioan W. Popovici”

Și secția de lupte a CSȘ Gloria Arad are o performanță în acest weekend. Anna Maria Hotăran a participat la Turneul Internațional de Lupte U17 “Constantin Alexandru & Ioan W. Popovici”, desfășurat în Sala Polivalentă din București și a obținut medalia de argint în cadrul categoriei 73 de kilograme. Arădeanca a învins adversare din  România, Moldova și Polonia, iar finala a pierdut-o contra unei sportive din Kazakhstan. Competiția a adunat la start 322 de sportivi din 20 de țări.

Totodată, în urma rezultatelor obținute, echipa României de lupte feminine a ocupat la final locul 2 pe națiuni. Anna Maria Hotăran este pregătită la Arad de Ioan Coste, Ovidiu Burghelea și Răzvan Codrean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button