Cluburi polivalente

Medalii prețioase pentru luptătorii de sambo și judo de la CS Universitatea Arad!Secția de judo-sambo a Clubului Sportiv Universitatea Arad a avut un weekend excelent, ce s-a soldat cu trei medalii prețioase în vitrina grupării manageriate de Ovidiu Șerban.


În primul rând, la Campionatul European de Sambo de la Novi Sad, acolo unde au articipat 500 de sportivi din 34 de țări, Carolina Szabo a urcat pe locul 3 la tineret, ea fiind încă junioară. Din echipa României, pregătită de Viorel Gâscă, au mai făcut parte și alți doi „studenți” arădeni, Bogdan Dramba și Bianca Prodan, care au ocupat locurile 5, respectiv 7 la seniori. Prodan e fostă campioană mondială la sambo pe plajă, dar revine în competițiile oficiale după o gravă accidentare.


Apoi, la sala de sport de la Izvorani, au avut loc „naționalele” de judo, rezervat tineretului, acolo unde CS U a mai urcat de două ori pe podium. A făcut-o la aceeași categorie (52 de kilograme), prin Georgia Barbara Hagianu, care a luat medalia de argint și Silvia Pomană, care s-a clasat a treia. În urmă cu o lună, Hagianu devenea campioană națională la senioare, chiar la Arad.

Carol Szabo și Adrian Moldoveanu sunt antrenorii secției de judo, iar Szabo îi antrenează și pe sportivii de la Sambo, deci și pe fiica sa, Carolina.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button