UTA Arad

Micovschi, despre eșecul cu Dinamo: „Au fost mai buni, și-au dorit mai mult victoria”UTA iese cu un eșec din scena sezonului 2023-2024 al SuperLigii, 0-2, pe terenul celor de la Dinamo. După ce a luat loc pe bancă în confruntarea cu FC U Craiova 1948, Claudiu Micovschi s-a întors printre titularii lui Mircea Rednic.


Acesta admite faptul că Dinamo a fost mai bună duminică seara și pe fondul atitudinii mai bune a jucătorilor săi. „Nici vorbă de relaxare, din păcate nu am reușit să câștigăm și să terminăm cu o victorie, așa cum ne-am propus de la începutul meciului. Trebuie să recunoaștem că adversarii au fost mai buni în seara asta. A fost și o diferență de atitudine, s-a văzut, probabil ei și-au dorit mai mult victoria decât noi. Pentru Dinamo a fost un avantaj că a jucat cu tribunele pline, publicul i-a împins din spate”, a spus Micovschi.


Fotbalistul orădean e oficial golgheterul stagional al UTA-ei, cu 9 reușite, plus acel autogol provocat în disputa cu CS U Craiova, la Cluj, în dreptul lui Raul Silva.  Din această postură se întoarce la Rapid, club de care aparține din vara anului trecut și de la care a fost împrumutat la Arad. „Mă voi întoarce la Rapid, voi face cantonamentul de vară și voi vedea după aceea dacă voi rămâne sau nu. Mă voi duce acolo să-mi joc șansele, orice jucător își dorește să-și câștige un loc de titular”, au fost cuvintele din această seară ale lui Claudiu Micovschi.

În diverse ocazii, Mircea Rednic spunea că-l vede pe Micovschi mai potrivit pentru un club ca UTA, unde nu e o mare presiune, iar știe cum să-l ia pe fotbalistul revenit în fotbalul românesc după ani buni în fotbalul italian.2 comentarii

  1. Ei na, au fost mai buni ? Nu cred acest lucru, voi nu aveati nicio motivatie si va dau dreptate ca, nu avea rost sa va omorati cu, ei pe teren, pt. ce ? Sa plecati in vacanta accidentati ? Era si normal ca, cainii rosii sa joace in haita pt. ca, avea de ce, erau disperati sa castige cu, orice pret, doar s-a vazut pe teren cate galbene au incasat pt. intrari dure. Este bine asa, eu va doresc vacanta placuta, sperand ca, te vei intoarce din nou la UTA.si totodata va felicit pt. performanta obtinuta de a ocupa primul loc in play-out,locul 7 in clasamentul oficial, o performanta obtinuta dupa zeci de ani de zile !!! FORTA UTA Arad.

    7
    0
  2. Micovschi cu sentimente reale dar acte de plecare ca și Pop. Vreo doi vor ridica pretenții la reinvestire, vreo 4,5 de plecare fără supărare și asa ajungem la concluzia ca s-a obținut mult mai mult de la un lot rupt în trei bucăți și lipit când trebuia de ochiul și experienta lui Rednic. Preocupări active la club și pe planul doi titlul dramaturgului Sebastian.,, Jocul de-a vacanta „.!!

    7
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button