UTA Arad

Rednic, arătat cu degetul pentru titularizarea lui Kucher: „Ambii portari sunt la sfârșit de contract, deci trebuiau să-mi demonstreze…”UTA a pierdut din nou cu Dinamo, la București, iar Mircea Rednic este din nou în centrul suspiciunilor, ținând cont de trecutul său în tricoul și pe banca formației din Șoseaua Ștefan cel Mare. După ce „câinii roșii” s-au impus cu 2-0 în fața arădenilor și au evitat retrogradarea directă, la flash-interviuri, antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost chestionat cu privire la cei 8 fotbaliști care au lipsit de pe arena „Arcul de Triumf”.


Numele lor: Iacob, Benga, Lawrence, Rodrigues, Fabry, Freitas, Stanciu și Morar, ultimul chiar plecând de o săptămână de la Arad după ce și-a încheiat mai repede conturile legate de contract. „N-am lăsat jucători acasă, doar pe cei care au fost accidentați. În primul 11 au fost două schimbări față de ultimul meci, Micovschi care a fost titular de bază și portarul. Au fost șase meciuri și am fost foarte clar și cu Florin (n.a. Iacob) și cu Dany (n.a. Kucher) le-am spus, aveți trei și trei. Ambii portari sunt la sfârșit de contract, deci ei trebuiau să-mi demonstreze că pot să mă bazez pe ei pentru sezonul următor”, a răspuns Mircea Rednic la remarca jurnaliștilor, care comentat pe scurt și cele două goluri încasate: „A fost o ezitare a portarului, o ezitare la marcaj”.


Tot la flash-interviuri, lui Rednic i s-a subliniat faptul că fanii lui Dinamo l-au aplaudat mai mult decât pe actualul tehnician, Zeljko Kopic. „Normal că performanțele care le-am avut ca jucător și antrenor rămân, n-au ce să facă, nu poate să le șteargă nimeni”, a fost comentariul fostului internațional, îmbrăcat tricoul lui Dinamo în  212 meciuri, marcând și 21 de goluri. Tototdată, Rednic a câștigat două titluri și trei cupe, în timp ce numărul partidelor adunate ca antrenor sunt: 180 (în cinci mandate), cu 88 de victorii, 49 de remize și 43 de înfrângeri.

FOTO: prosport.ro4 comentarii

 1. Pentru mine aplauzele , pe deplin meritate ,au fost cele de la finalul meciului cu mititeii Craiovei . La Arcul de Triumf , ca oricare suporter utist , mi-a rămas un gust , afurisit de amar . Baftă în următorul campionat !

  28
  0
 2. Domnul rRednic ne crede prosti?Noi nu vedem non combatul la ambele meciuri cu Dinamo????Toată lumea vede blaturile,el se ascunde după deget!Orice echipa poate sa ne bată,mai puțin Dinamo și poli!!!!!daca nu pricepe asta,înseamnă că își bate joc de noi,suporterii!!!!!Rușinos ce ai făcut,domnu’ Rednic!!!!!

  3
  11
 3. La ultimul meci cu, Minamo nu mi-a ramas niciun gust amar, pt. ca, baietii nu aveau nicio motivatie , a fos un meci cu, gandul la vacanta si nu avea rost sa isi rupa picioarele plecand in vacanta accidentati. Eu ii felicit pe toti jucatorii pt. aceasta performanta surprinzatoare pt. toti utistii si a lui Mister Mircea Rednic, deci OBIECTIV INDEPLINIT !!! FORTA UTA Arad.

  14
  2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button