Alte sporturiBaschetUTA Arad

UTA și FCC UAV Arad iau cea mai mare felie din fonduri nerambursabile și de la „Județ”, 20 de proiecte au fost respinse!După Centrul Municipal de Cultură Arad, a venit rândul Centrul Cultural Județean Arad, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Arad, să facă publice rezultatele licitației de fonduri nerambursabile. Vorbim despre prima sesiune în anul 2024, iar la categoria „Promovare sport de performanță” au fost împărțite 1.450.000 de lei.


Surprinzător, aproape jumătate dintre cele 44 de proiecte au fost respinse, iar motivul principal pentru asta a fost: ”Lipsă dovada îndeplinirii obligației de comunicare anuală, prin publicare pe pagina de internet proprie, a documentelor și informațiilor prevăzute la art. 29 alin.(4) și (5) din Legea educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare” sau „Declarația pe proprie răspundere de îndeplinire a obligației de a comunica anual, prin publicare pe pagina de internet proprie, a documentelor și informațiilor prevăzute la articolul 29 alin. (4) și (5) din Legea educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare, necompletată”.


Așadar în cadrul celor 24 de proiecte aprobate, cele mai mari sume au ajuns, ca și în cazul celor venite dinspre Primărie, la cele mai iubite echipe din Arad, care – de altfel – au avut sezoane bune. UTA tocmai a obținut cea mai bună clasare din ultimii 50 de ani și se alege cu 380 de mii de lei și de la „Județ”, în timp ce fetele de la FCC UAV Arad sunt vicecampioane naționale și au fost „premiate” cu 270 de mii de lei. În fine, podiumul e completat de Asociația Județeană de Fotbal Arad, care a cam fost sărită din schemă de instituția condusă de Călin Bibarț și care din partea CCJA beneficiază de 260 de mii de lei.

Mai jos vă oferim întreaga listă cu proiectele acceptate sau respinse și sumele prevăzute la fiecare:3 comentarii

  1. Prea multi bani aruncati aiurea la tot felul de prieteni si obligatii. Primesc bani si organizatii care incaseaza taxe de la sportivi.

    6
    2
  2. Corect! Viitorul Arad a câștigat în acest sezon titlurile de campioni județeni la categoriile Juniori A1 și Juniori C. Totodată, echipa de seniori este foarte aproape de a-și adjudeca titlul de campioni ai județului la liga a IV-a. Dar nah, copiii Academiei nu fac parte din județul Arad!

    0
    4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button