Cluburi polivalente

Daniel Jigău a luat Cupa la tineret și este în grafic pentru Europenele de haltere!

Cupa României de haltere la categoria tineret, competiție desfășurată la Bascov-Budeasa, a consemnat noi rezultate notabile pentru CSM Arad.

Daniel Jigău și-a confirmat forma foarte bună din acest an și cu un progres evident față de ultimul concurs, a câștigat Cupa la categoria 61 de kilograme, cu 103 la smuls, 135 aruncat și 238 kilograme ridicate la total. Colegul său, David-Razim Ciurar, a urcat și el pe podium la aceeași categorie, clasându-se pe locul 2, cu 91 kg. la smuls, 112 aruncat și 203 total. „A fost un concurs reușit, cu recorduri personale. Ambii sunt în progres evident față de ultimele concursuri, au ridicat mai mult și chiar acesta este și obiectivul nostru, să creștem în acest an pas cu pas. Daniel a obținut un rezultat foarte bun și în acest ritm este în grafic pentru Europenele de juniori din toamnă, a declarat antrenorul secției de haltere de la CS Municipal Arad, Adrian Jigău, care își dorește ca fiul său, Daniel, să îi calce pe urme.

Următoarea competiție pentru halterofilii arădeni este Cupa României la seniori, întrecere programată în 15-17 iulie, tot la Bascov-Budeasa.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button