Stranieri aradeni

Dennis Man își menține tonusul pentru Euro 2024 la Arad, ajutat de fostul său preparator fizic de la UTA! + VIDEO

Dennis Man are parte de o scurtă vacanță, pe care și-o petrece la Arad, până va răspunde convocării lui Edward Iordănescu pentru pregătirea meciurilor de la Euro 2025. Atacantul arădean a trăit momente unice odată cu promovarea Parmei în Serie A, unde a avut și familia alături de el. Părinții Cristian și Cristina, fratele Renato și logodnica Alexandra au fost prezenți la sărbătoarea de pe „Ennio Tardini”, iar acum sunt toți acasă.

Acum, Man se focusează pe turneul final din Germania, care i-ar putea ridica și mai mult cota. Iar fotbalistul crescut de UTA chiar ar putea fi subiectul unui transfer spectaculos în această vară, din moment ce încă nu și-a prelungit contractul cu gruparea emiliană, ce expiră în vara lui 2025. Arădeanul ar solicita 2 milioane de euro pe sezon, însă patronul american al „cruciaților”, Kyle Krause, încă nu a dat „verde”. Dacă cele două părți nu vor bate palma, parmegianii nu vor dori să-l piardă gratis pe fotbalistul arădean, cotat în acest moment la 6,5 milioane de euro pe transfermarkt.

Dar, cum spuneam, Man este foarte liniștit și focusat pe aventura sa la Euro. În grupe, România le va înfrunta pe Ucraina (17 iunie), Belgia (22 iunie) și Slovacia (26 iunie), ocazie cu care Aradul va fi din nou reprezentat la un turneu final după exact 40 de ani. Marcel Coraș era cel care îmbrăca tricoul naționalei la „europenele” din Franța și chiar înscria un gol în poarta Germaniei.

În aceste zile, Dennis Man se menține în formă la Arad apelând la serviciile lui Marius Bortiș. Acesta din urmă a fost primul preparator fizic cu care atacantul Parmei a lucrat la prima echipă a UTA-ei, iar acum s-au reîntâlnit pentru o pregătire personalizată pe care internaționalul o face la Gemi Sport&Spa, deținută de George Țucudean.

În sezonul 2023-2024, Man a jucat 32 de meciuri la Parma și a prins echipa ideală din Serie B de 7 ori. La capitolul realizări ale arădeanului, găsim 11 goluri și 6 assisturi.

VIDEO cu o parte din exercițiile pe care Dennis Man le face alături de Marius Bortiș
Articole de la JOHNNYBET
2 comentarii

  1. Si sa nu par rautacios las aici echipele unde joaca fotbalistii din Ucraina:
    Real Madrid-Everton,Bournemouth,Dinao Kiev, Sahtior Donetk-Arsenal Londra,Chelsea,Genoa, Dinamo Kiev-Girona, Valencia.
    Hai Romania:)

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button