Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Lipova nu vrea să-i facă concesii Cermeiului, care e amenințată cu retrogradarea! Stamate: „Să încheiem cu o victorie!” v.s. Bulza: „Să terminăm pe locul pe care îl merităm”









Echipele arădene ce au legat cele mai multe sezoane în eșalonul terț închid „balul” în play-outul seriei a 8-a, vineri, de la ora 18. Șoimii o găzduiește la Lipova pe Gloria Lunca Teuz într-un meci important în special pentru echipa oaspete. „Sămădăii” sunt deasupra liniei, dar trebuie să reziste atacului celor de la CS Socodor, care au meci la Pecica și care își joacă, la rândul lor, tot sezonul în această ultimă etapă. Diferența dintre cele două formații este de un singur punct, așa că „roș-albii” ar trebui să se gândească doar la victorie.

Stamate: „Am fi preferat să jucăm acest ultim meci fără încrâncenerea pe care ți-o dă îndeplinirea unui obiectiv”

Dar, aceeași țintă o are și echipa antrenată de Norbert Polgar. Chiar dacă a pierdut la Periam după trei victorii la rând, Lipova e la mâna ei pentru locul 6, dar asta înseamnă trei puncte în fața cermeianilor. „Îi respectăm pe cei de la Cermei, așa cum le respectăm și pe celelalte colege arădene. Vă spun sincer, am fi preferat să jucăm acest ultim meci fără încrâncenerea pe care ți-o dă îndeplinirea unui obiectiv. Sigur, că o salvare de la retrogradare e întotdeauna mai importantă decât un loc 6, dar pe care avem și noi ambiția să-l obținem. Și, mai mult decât atât, vrem să ne bucurăm de fotbal, să le oferim o ultimă reprezentație frumoasă fanilor noștri în acest sezon și un rezultat pe măsură. Până la urmă, pentru noi a fost un sezon pozitiv, căci știu cum am plecat la drum și mi-era teamă să nu intrăm și noi în horă. Dar, am stat mereu departe de locurile cu probleme, ba chiar am avut și ceva șanse de play-off, iar acum încercăm să onorăm acest final de sezon cu încă o victorie. Eu zic că avem prima șansă la meciul de vineri, jucăm acasă și cred că avem ceva în plus față de ei, cu toate că ne-au învins clar pe terenul lor. Acea înfrângere ne-a trezit și am legat apoi trei victorii ce ne-au persmis să luptăm pentru acest loc 6, pe care – însă – dacă nu-l câștigăm la finalul meciului de vineri înseamnă că nu-l merităm”, a menționat Virgiliu Stamate, președintele grupării de pe malul Mureșului.

 

Bulza: „Mergem pe ideea că ultima impresie contează, sperăm ca și jucătorii să fie conectați la miza jocului”

Cermeiul și-a complicat viața după eșecul intern cu Pecica și tremură pentru locul lor în Liga a 3-a cu o rundă înainte de final. Cu atât mai mult cu cât joacă pe terenul din Lipova, unul greu și prin prisma adversarului, dar și al zilelor ploioase din această săptămână. „Mergem pe ideea că ultima impresie contează, sperăm ca și jucătorii să fie conectați la miza jocului. Vrem să terminăm pe locul pe care îl merităm în acest sezon, raportat la fotbaliștii pe care îi avem și condițiile pe care le oferim. Sigur că  și Lipova își apără locul din clasament, joacă acasă, sigur că vor da și ei totul pe teren. Îi respectăm, dar istoria partidelor directe din Liga a 3-a ne este favorabilă, fără a spune că este o echipă favorită. Așteptăm acest ultim meci la finalul căruia să ne bucurăm un pic, măcar acum, la sfârșit. Apoi, vom face planurile pentru viitorul sezon, când, cu siguranță, nu ne mai dorim astfel de emoții și probleme cu poziția în clasament”, a transmis și Petre Bulza, președintele „sămădăilor”.

În special gazdele au probleme de lot, căci vor absenta cu siguranță Țurcanu, Passi și Buta (accidentați), dar și Andrieș – suspendat. Dincolo, Radu Popa îl are pe Botaș (suspendat) și ceva jucători incerți. În schimb, Hațegan și Lazăr revin după suspendări.

Formații probabile:

Lipova: Iliescu – Candreanu, Fieraru, Bain, Vlad – Brad, Bălașa, D. Salka, A. Nica – Șimăndan, Dinu.

Cermei: R. Rusu – Hațegan, Lazăr, Siminic, Balazs – Tănase, Piț – Vasinc, I. Sas, Sevici – Cornicioiu.

4 comentarii

  1. Daca locul 6 inseamna un sezon pozitiv inseamna ca unii nu inteleg fotbalul. Cand ai plecat la drum te laudai ca esti pe cai mari . Parerea mea e ca nici o secunda nu ati avut sanse la playoff chiar daca teoretic ….Asta daca erati corecti in viziunea voastra ca si conducatori. Dar din pacate ati ajuns de la locurile 1-2 la 6-7 pentru ca asta a fost viziunea unui om fara nici o treaba cu realitatea.

    0
    0
  2. Doamne fereste domnule Bulza cine citeste poate chiar crede ca istoria partidelor directe la liga 3 va este favorabila . Cu astfel de afirmatii arati cat esti de frustrat . Hai sa vedem in campionatele de liga 3.
    2017/2018 CERMEI-LIPOVA 3-0 si 1-1
    2018/2019 ………………………..2-4 si 5-1
    2019/2020………………………. 1-1 si campionat intrerupt
    2020/2021………………………. 0-0 si 1-3
    2021/2022……………………… 0-0 si 1-4
    2022/2023……………………… 0-1 si 0-1
    2023/2024……………………… 1-2 si 1-3 iar pt prima data in playout ati castigat cu 4-1

    Daca ar fi ca la sah ar fis corul 4,5 -8. Asta doar in campionat. Cupa daca nu gresesc este 1-2. Asa ca mai usor cu textele.

    1
    0
  3. Ai dreptate șoim rănit la investițiile care au fost și să te bată Cermeiu 5-1 când ai fost lider până în ultimele 6 etape 2018-2019 lasă urme

    0
    0
  4. Si tu ce faci traiesti din amintiri de acum 6 ani ? A fost o greseala . Oricum aerul a fost foarte tare acolo sus si dupa o saptamana ati furat-o la Dumbravita 2-0 . Da toata lumea stie ca Anca a fost vinovatul asa cum spunea si marele Farcas . In rest numai de bine .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button