Volei

Victoria Nădlac – printre cele mai bune 5 echipe de volei din țară, la categoria sub 13 ani! Vărșăndan: „Super mulțumit!”


Victoria Nădlac a fost singurul club arădean cu echipă calificată la turneul final A, la volei. Gruparea de la vamă s-a deplasat la Craiova pentru a lupta pentru medalii la categoria U13, dar s-a ales cu un loc 5, care pentru antrenorul Dorin Vărșăndan este unul prețios.

Nădlăcancele au început rău turneul din Bănie, cu eșecuri pe linie în grupă: 0-3 cu CSV Craiova și 1-3 la seturi cu CSS Bega Timișoara 1 și CSM București. Evident, au ocupat ultimul loc în grupă și s-au aflat față în față cu Dinamo în semifinalele turneului 5-8. Victoria s-a trezit și a trecut cu 3-2 de formația din Capitală, iar apoi și-a luat revanșa și în fața timișorencelor după eșecul din grupă, cu un 3-1. Competiția a avut loc în două săli de sport din Craiova, „Ion Constantinescu” și Voința.

Campioane sunt gazdele de la CSV Craiova, care au trecut cu 3-1 în finala cu CSM București. „Am avut ghinionul să jucăm în aceeași grupă cu finalistele, care ne-au luat tare, dar e și vina noastră, pentru că am început timorat turneul. Îmbucurător este că ne-am revenit cu Dinamo și nu era scontat, din moment ce a trebuit să le ridicăm moralul fetelor, ce veneau după trei înfrângeri. La fel și cu Timișoara, echipă ce ne-a bătut în grupe, dar fetele au fost admirabile. Am câștigat cele două meciuri și am luat un meritoriu loc 5, de care sunt super mulțumit. Și spun asta pentru că am văzut nivelul competiției, respectiv al celorlalte echipe. Cu o parte dintre fete vom urca la anul în competiția de speranțe, la Under 15, dar avem și câteva sportive de 12 ani cu care vom cotinua și la U13”, ne-a declarat antrenorul Dorin Vărșăndan, care a avut-o lângă el, pe banca tehnică, pe Corina Babinszki.

Premiu special pentru Alegra Karman

Au evoluat la turneul final de la Craiova pentru Victoria Nădlac: Bianca Suslak, Daria Unc, Alessia Pop, Maya Mînzat, Alegra Karman, Jana Suslak, Amalia Szlancsik, Nicoleta Chromec, Maia Szaiak, Balaka Mihuț, Maysa Kochan și Evelina Mircea. Reprezentanții Federației Române de Volei i-au oferit un premiu special Alegrei Karman, care anul trecut, când nădlăcancele au luat „bronzul” național a fost desemnată cel mai bun apărător al turneului final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button