Fotbal judetean

După 11 victorii la rând, Sântana cade rău în semifinala Cupei! Abrudean: „Foarte multe greșeli, lipsă de concentrare, sâmbătă vom încerca să spălăm rușinea” + FOTO


De pe 9 martie, când a pierdut (1-2) cu Viitorul, Unirea Sântana a legat o serie de 10 victorii consecutive în campionat, plus cea din sfertul de finală a Cupei României cu Felnacul și avea prima șansă în semifinala cu Păulișul. Asta chiar dacă „roș-negrii” erau îngrijorați de faptul că meciul a fost programat la Sâmbăteni, pe un teren mai mic și un gazon sub cel de pe „Otto Grefner” din Șiria. Și, până la urmă, nu au scăpat de ce le-a fost frică, la capătul unei partide marcată de multe proteste la adresa „centralului” Coroban, care a dictat trei penalty-uri pentru gazde.

La primul dintre ele, managerul Cătălin Puia și antrenorul Adrian Abrudean chiar au sărit ca arși și au fost avertizați pe margine. „Din punctul meu de vedere, acel prim penalty cred că a fost foarte ușor acordat la o semifinală de Cupă. În primul rând, nici nu a fost în careu, a văzut toată lumea, iar în al doilea rând, din punctul meu de vedere și al altora, nu a fost nici fault. Dar, dacă arbitrul așa a considerat, el este suveran. Până la urmă, este cel care comandă aceste decizii pe teren, iar noi avem partea noastră de vină că i-am dat prilejul, prin greșelile noastre, să ia acele decizii”, a spus antrenorul Unirii.

 

Abrudean: „Se pare că adversarul și-a dorit mai mult victoria, unii jucători au fost depășiți complet de acest joc”

Altfel, „Știli” Abrudean și-a asumat în numele echipei eșecul dur cu Păulișul. „Este o înfrângere categorică. Din păcate, se pare că nu ne-am adaptat, în primul rând, la condițiile de joc. Nu am făcut un joc exact, au fost foarte multe greșeli de poziționare, multe dueluri pierdute. În plus, se pare că adversarul și-a dorit mai mult victoria, au fost multe dueluri câștigate de ei, iar noi am luat astăzi cinci goluri, cât nu am luat în tot returul campionatului. Probabil că nici concentrarea nu a fost la un nivel ridicat, prea multe nu sunt de spus. E clar că ne doare această înfrângere, dar trebuie să ridicăm capul, mai avem un meci tot împotriva lor, sâmbătă, încercăm să terminăm campionatul cu fruntea sus. Din câte știu, se va juca la Șiria unde, probabil, calitatea suprafeței de joc este mult mai bună și vom încerca să spălăm această rușine. Îi felicit pe cei de la Păuliș pentru victorie, din păcate noi nu am reușit să ne adaptăm la ceea ce trebuia să jucăm azi cu toate că avem destui de jucători cu experiență în cadrul echipei. Unii jucători au fost depășiți complet de acest joc, indiferent de teren, nu asta este principala problemă. Le-am spus imediat după meci că trebuie să analizăm foarte bine ceea ce se petrecut astăzi și să reglăm lucrurile pentru ultimul joc pe care-l vom juca sâmbătă”, a mai punctat „principalul” viceliderului Ligii a 4-a.

Fostul mijlocaș a recunoscut că echipa sa și-ar fi dorit să pună mâna pe un trofeu în acest sezon. „În momentul în care nu am mai avut șanse la campionat, am încercat să luăm Cupa. Nu știu dacă a fost un obiectiv de la început, a apărut pe parcurs, din păcate noi nu am reușit să-l îndeplinim. Îmi pare rău de maniera în care am pierdut astăzi, îmi pare rău chiar de băieți, pentru că sunt sigur că nu asta este fața echipei. Doar că am rămas datori la multe capitole și sunt curios și de abia aștept meciul de sâmbătă ca să văd o altă atitudine și un alt joc cu Păulișul. Pentru că sunt sigur că echipa asta poate mult mai mult decât a arătat astăzi”, a mai afirmat Abrudean.

Pierdută defintiv și lupta pentru titlu în fața Viitorului, Sântana e pentru al doilea an consecutiv vicecampioană județeană, dar la această oră antrenorul ei nu vorbește despre promovare ca obiectiv impus pentru la anul. „Vom vedea după ce se termină campionatul, după ultima etapă, ceea ce își dorește exact conducerea clubului. Deocamdată, nu s-a stabilit ce obiectiv va avea Sântana în următorul campionat. Așteptăm să încheiem, vom analiza foarte atent tot ceea ce s-a petrecut în acest sezon și vom vedea în perioada următoare încotro se îndreaptă lucrurile”, a încheiat Adrian Abrudean.

Galerie FOTO de la meciul Păulișana Păuliș – Unirea Sântana 5-2

Un comentariu

  1. Caprioriii venim…locul 1 păcăleală,cupa vrăjeală:)))
    Felicitări Luci ca le faci finalurile de sezon fericite
    Puia&Nadiu mai stam sau dublam bugetul și pe sezonul viitor,stricați banii orașului degeaba ca nu aveți nici o performanta.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button