Glorii arădene

Sita a cernut în grupele Turneului Internațional Old Boys Arad: Ziua de sâmbătă începe cu UTA – FC Bihor! + FOTO


Parcipantele la prima ediție a Turneului Internațional Old Boys Arad și-au luat pulsul în cadrul meciurilor din grupe. Pe gazonul arenei „Banatul” din Sânnicolau Mic au intrat 13 echipe de veterani, două din străinătate – Bor (Serbia) și Oroshaza (Ungaria), iar 12 s-au calificat în faza următoare. Au mai jucat și nemții de la SG Sontra în meciul inaugural, pierdut cu 1-4 cu Selecționata Desavoia Arad.

În formula: Ovidiu Pașcalău, Augustin Lingurar – Iulius Arman, Alin Zaha, Cristian Lăzău, Emil Șerban, Norbert Varga, Sergiu Bîlcea, Daniel Ștefeligă, Marius Grad, Dorel Mutică, Marian Bozgan, Paul Barta, Bogdan Oprean, Raoul Burtea, Daniel Husa, Alin Gligor, Dorel Toderaș, Alin Pavel, Adrian Negrău, Octavian Nadiu, gazdele de la UTA au făcut parte din Grupa 1. Aici au strâns 7 puncte, trei făcute la masa verde cu formația din Caransebeș, care nu a mai ajuns la Arad. „Roș-albii” au mai bătut cu 1-0 Lugojul și au remizat, 0-0, cu Curticiul și va da peste una dintre favoritele turneului în faza următoare, FC Bihor.

De fapt, cele două echipe deschid ziua de sâmbătă, cu prima semifinală, de la ora 11, restul duelurilor fiind: Srbianca – Oroshaza (a doua semifinală, ora 11,25), Lugoj – Banatul CFR (ora 11,50), Jibou – Sport Team (ora 12,15), Curtici – Bor Serbia (ora 12,40), Atletic Mocira – Ursus Pecica (ora 13,05). Singura formație ce nu mai joacă meciuri de clasament e cea din Făget, care are deja asigurat locul 13 pentru că echipa din Caransebeș nu s-a prezentat.

Partidele durează 20 de minute, cu excepția meciurilor care vor decide ocupantele podiumului. Astfel, finala mică va avea două reprize a câte 20 de minute, în timp ce câștigătoarea turneului, din marea finală (ora 16:45) se va disputa pe durata a două reprize a câte 30 de minute fiecare.

Un comentariu

  1. Atmosfera frumoasa fotbalistica stricata din nou de un ne-fotbalist politician care se tot baga peste si se pozeaza in centru. Urat !

    2
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button