Fotbal juniori

Viitorul U 15 s-a distrat cu Reșița și e la un singur meci de „careul de ași”, colegii mai mari au fost eliminați la Șoimuș!


Ieri, când puștii născuți în anul 2009 de la Viitorul i-au urat la Mulți Ani și chiar i-au dăruit un tort, Giovanni Catanzariti spunea că tot ce-și dorește de la ei este o calificare în turul al patrulea al fazei naționale a juniorilor U15. Iar aceștia s-au conformat, ba chiar au făcut spectacol în meciul cu CSM Reșița și s-au impus cu 7-1.

Pe arena „Banatul”, scorul primelor 12 minute era 4-0, cel de la pauză 6-0, pentru ca după pauză „roș-albii” să nu mai forțeze prea mult. Marcatorii celor 7 goluri: Zvenca (de trei ori), Lobonț, Cijevschi, Sîrb și Buda, oaspeții înscriind și ei o dată, din penalty. „Meci fără istoric, jucat încă din minutul 15. Copiii au făcut ceea ce am vorbit, ne-am făcut rapid meciul ușor și acum așteptăm să ne aflăm adversarul din turul următor. Ar fi ultimul înainte de a intra în careul de ași pe țară, să vedem cât de departe ne vom deplasa, variante fiind Sîngeorgiu de Mureș, Cluj, Satu Mare sau – poate – Făgăraș. Le mulțumim și părinților pentru susținere!”, a transmis Flavius Pavel, antrenorul puștilor de la Viitorul.

Acesta a contat azi pe: Fador – Drăgoiu, Lobonț, Cijevschi, L. Catanzariti – Bulzan, Iorgov – Sîrb, Herlo, Zvenca – Burada. Au mai jucat: Trif, Moni, Buda, Tănase, Cotuna.

Juniorii A 1 au cedat în județul Hunedoara

De la aceeași oră (14), dar în județul Hunedoara, la Șoimuș, au jucat și juniorii A1 ai celor de la Viitorul, turul doi eliminatoriu. Arădenii au condus cu 1-0, prin reușita lui Roșu, dar gazdele au egalat până la pauză, după care au mai marcat de trei ori, s-au impus cu 4-1, în timp ce băieții lui Adi Sas sunt eliminați din competiție.

Tehnicianul Viitorului i-a avut azi la dispoziție pe: Faur – Dolga, Șuscă, Al. Pop, Pașcu – Pal, Rosu – Narsesovici, Homonea, Blickling – Jurcă, iar de pe bancă au mai venit: Pavel, Buza, Crișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button