Fotbal judetean

Primul efect al algerilor locale în lumea fotbalului: Adrian Tocan renunță la șefia Fontierei Pilu după 16 ani!


Rezultatele alegerilor locale de ieri produc primele efecte în lumea fotbalului arădean. Frontiera Pilu rămâne fără președintele Adrian Tocan, care a declarat public că partenerul său a fost și va fi mereu primarul Lucian Drăgan. „Depindem și de alegerile locale, personal cred că mă voi retrage dacă Lucian Drăgan nu va mai fi reales primar. Cu dânsul ne-am înțeles pentru un proiect sănătos, în care e prevăzută și o promovare în Liga a 4-a, acum nu știu dacă din acest an sau următorul. Până una alta, la baza sportivă din Pilu s-a lucrat în continuu, arată tot mai bine, iar echipa, după cum se vede, e mereu acolo, pe primele locuri”, ne declara șeful formației de lângă graniță înainte de Paști, după victoria mare de la Ghioroc (2-1) în cheia câștigării seriei B din Liga a 5-a.

Între timp, Frontiera a promovat în Liga a 4-a, și-a și primit medaliile de campioană din 5B și se făceau deja ceva planuri pentru sezonul ce vine. Acestea nu mai contează acum, din moment ce Lucian Drăgan a pierdut lupta electorală în fața lui Casian Toma și mai ales după ce Tocan a anunțat public în această seară: ”Începând de astăzi, nu voi mai face parte din conducerea echipei Frontiera Pilu. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de echipa de fotbal în acești 16 ani. Vreau să asigur viitoarea conducere a comunei de sprijinul meu, pentru a prelua echipa, fără a împedica activitate echipei! Echipa nu are nici o datorie și e cu totate actele contabile la zi. Sunt mai mult de 2 luni până la începerea campionatului și au timpul necesar pentru a continua mai departe! Vă mulțumesc!”

Așadar, unul dintre cei mai vechi președinți din fotbalul județean se retrage și pune echipa în mâna noii administrații locale. Ce va face aceasta mai departe, ținând cont că în curând Asociația Județeană de Fotbal va dori lămuriri cu privire la eșalonul în care fotbaliștii celor din Pilu vor evolua din toamnă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button