UTA Arad

Un tânăr mijlocaș refuzat de Mircea Rednic ar putea fi primul transfer estival al lui Dinamo, care a pus ochii pe un alt fost utist!

Conform informațiilor obținute de GSP, Darius Ghindovean va fi primul transfer al verii la Dinamo. Mijlocașul ofensiv de 22 de ani a participat la trialurile de pe 3 și 4 iunie ale UTA-ei, dar Mircea Rednic nu a fost impresionat și de el și nici nu a mai apărut pe teren în testul de sâmbăta trecută, de la Pecica.

Ghindovean s-a născut la Mediaș și a evoluat la juniori pentru CFR Cluj și Viitorul Cluj. La 16 ani a plecat în Germania, unde și-a terminat junioratul la SC Kapellen-Erft (un an) și MSV Duisburg (trei ani). La nivel de seniori a debutat în 2020 la Duisburg, unde a jucat timp de doi ani, iar din 2022 până în această vară a jucat la Preußen Münster. Are 37 de meciuri și un gol în Liga a III-a din Germania, iar în Regionalliga West (Liga 4) are 27 de meciuri, 5 goluri și 5 pase decisive. A îmbrăcat tricoul României la nivel U17, U18, U19 și U20, având în total 13 selecții și două goluri. La U18 și U19 a lucrat cu fostul antrenor al UTA-ei, Laurențiu Roșu.

Sursele GSP susțin că Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, este cel care a insistat pentru aducerea tânărului în angrenajul lui Zeljko Kopic.

Tot presa centrală susține că Dinamo e interesată și de Soufiane Jebari. Este vorba despre mijlocașul ofensiv de 29 de ani al celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, care a promovat cu UTA în SuperLigă în 2020, după care s-a întors la Miercurea Ciuc. În sezonul recent încheiat, Jebari s-a remarcat chiar în barajul cu Dinamo, fără – însă – a-și putea ajuat echipa să ajungă în elită.

FOTO: Costel Șerban

2 comentarii

  1. O dovada ca la fotbal nu toți care au,, carte”, citește un CV, au și,, parte” ! Tot proba tehnica, de ultim moment precede finalul. Sunt și reveniri spectaculoase , dar după ce jucătorul pleacă pe la alții. Asumate, deraierile de construcție ale unui nou ansamblu în debut de sezon. În miniatura e ce se întâmplă pe la competiții gigant gen acest EURO German, în care nu are loc nici MITRITZA.! Evident pe alte coordonate. Refuzul cumsecade e ca nu intri în viziunea de joc a unui antrenor ce și-a asumat rolul unei întregi comisii. Dacă nu iese bine …,, Turcul plateste”.! Nu cel de la Petrolul, firește.

    9
    4
  2. Oare cât costa sa vezi pe canale care contează, imagini de la adunarea unei campioane, ca UTA,? Suntem bombardați cu filmulețe lux pe la cei din București, Craiova etc. Fac bine, fac rău ? Fac jocuri încă de pe acum.!!

    6
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button