Fotbal juniori

Puștii lui Petruț și Barta s-au mulțumit cu mențiunea în finala ONSȘ Fotbal Cupa Tymbark YMBARK Junior!

Recent, stadionul „Constantin Diță” din Târgu Jiu a fost săptămâna trecută gazda turneului final al „ONSS FOTBAL CUPA TYMBARK JUNIOR”, rezervat băieților sub 10 ani.

Aradul și zona de vest a țării au fost reprezentate de echipa de fotbal a Liceului Național de Informatică, aflată printre ce mai bune 8 formații la nivel național. În grupa A, arădenii au bifat o remiză (3-3 cu Bistrița) și două eșecuri la limită (1-2, cu Constanța și 3-4 cu Argeșul), astfel că au terminat ultimii în clasament. În partidele de clasament, formația din orașul nostru a trecut cu 3-1 de Bacău și avea să piardă, tot la un gol diferență, cu 1-2, în fața Bistriței, asfel că a trebuit să se mulțumească cu locul 6 și mențiune oferită de organizatori, Tymbark, Federația Română de Fotbal și Ministerul Educației.

La Târgu Jiu, profesorii Adran Petruț și Paul Barta au contat pe următorii elevi-fotbalişti de la Liceului Național de Informatică Arad : Andrei Dumitru (III A), Victor Dagău (IV C), Matei Rugan (IV C), Alin Sita (IV C), Vlad Golomici (IV E), Luca Mladin (IV E), Mark Nagy (IV E), Vlad Tabuia (IV E), Victor Csernik (IV E), Tudor Dagău (II A), Nicholas Nedelcu (II E).

Finala a fost câștigată de echipa din București, care s-a impus cu 1-0 în fața celei din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button