UTA Arad

Rednic și l-ar dori pe Cîmpanu, găsește UTA înțelegere la CS U Craiova?

UTA are nevoie de mijlocași laterali după ce Micovschi și Pop au ajuns la Rapid și dorește să-și asigure serviciile lui George Alexandru Cîmpanu, de la CS Universitatea Craiova. Fotbalistul de 23 de ani ar fi ieșit din planurile lui Costel Gâlcă, nemulțumit și de faptul că acesta a suferit un accident casnic la metatarsiene, jucându-se cu fiica sa și nu și-a reluat pregătirile.

Fiind vorba despre un fotbalist tânăr, pe care oltenii au plătit o jumătate de milion de euro în 2020 celor de la FC Botoșani, e greu de crezut că formula va fi alta decât un împrumut la Arad. Cu toate că George Cîmpanu ar trebui să semneze reînnoirea contractului cu CS U, ținând cont de faptul că actuala înțelegere expiră în vara anului viitor.

Născut la Chiajna, Cîmpanu a început fotbalul la academia clubului local, Concordia, petrecând o scurtă perioadă și în Germania, la Memmingen. La nivel de seniori își face debutul în 2018, în Liga a III-a, la CSM Alexandria, iar după un singur sezon trece în SuperLigă, la FC Botoșani. În 2020, fotbalistul de picior stâng este achiziționat de Universitatea Craiova, club de care aparține și astăzi, cu o jumătate de milion de euro. Prima parte a sezonului precedent a petrecut-o sub formă de împrumut la Universitatea Cluj, însă în iarnă a revenit la Craiova.

Câmpanu are 125 de meciuri jucate în Superligă, 15 goluri și 9 pase decisive. A evoluat alături de Universitatea Craiova în preliminariile Conference League, unde are patru partide. Fotbalistul a evoluat pentru echipa națională U21, dar și pentru cea U23, în amicalele premergătoare Jocurilor Olimpice de la Tokyo, nefiind prezent însă în lotul care s-a deplasat în Japonia.

4 comentarii

  1. Fanatik: UPDATE: UTA nu mai vrea să-l transfere pe Câmpanu!
    Mircea Rednic a dorit mult să-l aducă pe Alexandru Câmpanu la UTA, dar totul s-a blocat pe ultima sută de metri a negocierilor. Jucătorul Universității Craiova a fost refuzat de arădeni din cauza unor probleme medicale.

    14
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button