Superliga

Neil Lennon l-a văzut la treabă doar pe Micovschi în amicalul Rapidului cu Buzăul, Vulturar a rămas pe margine, iar Pop e la Arad!

După cantonamentul de la Curtea de Argeș și înainte de a pleca spre Slovenia, acolo unde se află și UTA, Rapidul a disputat un meci de verificare în compania noii prim divizionare, Gloria Buzău. Giuleștenii s-au impus cu 4-1, după reușitele semnate Petrila (32, 43), Emmers (70) și Papeau (73), respectiv Dumitru (24).

Neil Lennon a văzut la lucru doar unul dintre fotbaliștii împrumutați de bucureșteni la UTA în stagiunea trecută. Claudiu Micovschi a evoluat în prima repriză, ca fundaș stânga, fiind înlocuit la pauză de Borza. Surprinzător, Cătălin Vulturar a rămas pe margine, în timp ce Rareș Pop e de zile bune la Arad, unde a intrat în febra Bacalaureatului. Când nu învață, mijlocașul de 19 ani face antrenamente cu Francisc Tisza, cel care a contribuit la creșterea sa fotablistică și la Atletico.

Antrenorul nord-irlandez va decide în zilele următoare lotul pe care-l va deplasa în Slovenia, iar ceva semne de întrebare în dreptul arădeanului Vulturar există, atâta timp cât acesta nu a jucat deloc azi.  În schimb, Pop nu va merge deloc în stagiul de pregătire extern, el concentrându-se pe examenul de maturitate, la Arad.

Dincolo, Buzăul contează pe o serie de foști fotbaliști ai UTA-ei: Dragoș Tescan, Tudor Călin, Denis Dumitrașcu și Raul Șteau.

Formații:

Rapid: Aioani (46 Ungureanu) – Onea (30 Dănilă), Săpunaru (cpt.) (46 Ignat), Bădescu (46 Iacob), Micovschi (46 Borza) – Petrila (46 Pănoiu), Kait (46 Emmers), Cepoi (46 Oaidă), Gheorghe (46 Hasani) – El Sawy (46 Papeau), Stan (46 Burmaz).

Buzău: Răilean – Ferraresso, Turda, Dandea, Robert Sălceanu – Prejmerean, Akhmatov – Mihaiu, D. Benzar,  Tescan – Cr. Dumitru. Au mai jucat: Greab – S. Pârvulescu, Dobrosavlevici, Gladun, T. Călin, D. Lazăr, D. Dumitrașcu, Șteau, Budescu, D. Grigore, Brîncoveanu, G. Bucur.

2 comentarii

 1. Mai bine i-ar lasa in pace si sa faca pregatirea cu UTA!
  Asa,doar le face rau.Nici in car,nici in caruta…

  5
  1
 2. Rareș 100 % la Arad. Vulturar 75%. Micovschi 90%. Dar toți cu dorința de a reveni și în lipsa unor oferte mai bune.

  9
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button